Elsloo Daalstraat 39 b en 41 Verkocht

Woonboerderij verkocht in Elsloo

In het mooie “Catsop” gelegen alom bekende woonhuis Catsopperhöfke” (39 B) en de separate studio met berging met geheel omsloten tuin aan de voorzijde (41).

Daalstraat 39 B

Souterrain:
Provisiekelder, bereikbaar via de hal.

Begane grond:
Entree | hal met tegelvloer en meterkast (5 groepenkast, 2 aardlekschakelaars en dag- en nachtstroom tariefmeter). Deels betegelde toiletruimte met fonteintje. Woonkamer ca. 4,11 m x 4,00 m met parketvloer, deels geschilderde schoonmetselwerk wanden en stucwerk plafond met inbouwspots. Open keuken ca. 3,97 m x 1,91 m met tegelvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met inbouwspots en aanbouwcombinatie in hoekopstelling voorzien van een gaskookplaat, rvs afzuigkap, oven en koelkast.

Eerste verdieping:
Overloop met laminaatvloer, sierpleisterwerk- en geschilderde schoonmetselwerk wanden, stucwerk plafond en vlizotrap naar de zolder. Twee slaapkamers: 1 = ca. 4,70 m x 2,60 m met wandkast en 2 = ca. 4,00 m x 3,07 m. Beide slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren, stucwerk wanden ... en stucwerk plafonds. Geheel betegelde badkamer ca. 2,40 m x 2,20 m met dakkapel, ligbad, tweede toilet (wandcloset), vaste wastafel in wandmeubel en aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger.

Zolder:
Bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap vanaf de overloop.

Daalstraat 41:

Begane grond:
Entree | hal met tegelvloer en meterkast (5 groepenkast, aardlekschakelaar en dag- en nachtstroom tariefmeter). Woonkamer ca. 4,35 m x 3,89 m met tegelvloer en gashaard. Open keuken ca. 2,00 m x 1,20 m met tegelvloer eenvoudig keukenblok in wandopstelling, voorzien van een elektrische kookplaat en afzuigkap. Separaat gelegen berging ca. 4.70 m x 2,70 m. Geheel omsloten tuin aan de voorzijde gelegen met toegangshekwerk.

Eerste verdieping:
Overloop met vloerbedekking en diverse bergkasten. Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Slaapkamer = ca. 4,05 m x 3,89 m met vloerbedekking en dakkapel. Geheel betegelde badkamer ca. 2,78 m x 1,20 m met dakkapel, douche, vaste wastafel en opstelling van de warmwaterboiler.

Bijzonderheden:

De studio (Daalstraat 41), dient te worden aangepast aan de huidige wooneisen | woonwensen.

Bouwjaar:
Daalstraat 39B: 1987
Daalstraat 41: 1975

​Perceelgrootte:
Totaal: 175 m²

Woonoppervlakte:
Daalstraat 39 B: 72 m²
Daalstraat 41: 49 m²

Inhoud:
Daalstraat 39B: 296 m³
Daalstraat 41: 151 m³

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info