Spaubeek Johan Frisostraat 21 Verkocht

Voortreffelijk onderhouden twee-onder-een-kap-woning met in aanbouw aanwezige keuken met veel lichtinval, drie slaapkamers op verdieping, vaste trap naar tweede verdieping en diepe en fraaie tuin.

Voortreffelijk onderhouden twee-onder-een-kap-woning met in aanbouw aanwezige keuken met veel lichtinval, drie slaapkamers op de verdieping, vaste trap naar de tweede verdieping en diepe en fraai aangelegde tuin met garage en wasruimte.

Begane grond:

Overdekte entree | hal met trapkast, meterkast (14 groepenkast met 1 aardlekschakelaar, slimme meter en glasvezelaansluiting), geheel betegelde toilet met zwevend toilet en fonteintje en trapopgang naar de verdieping en vanuit de hal is de eetkamer bereikbaar.

Doorzon L-vormige woonkamer | eetkamer met doorgang naar de in de aanbouw aanwezige keuken. In hoekopstelling aanwezige keuken met inductiekookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, twee elektrische ovens, koelkast en vaatwasser. De keuken heeft rondom veel raampartijen en daardoor veel lichtinval en vanuit de keuken is er toegang naar de tuin.

De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming (excl. de hal en wc).

Garage met vanaf de ruime oprit een dubbele deur, water aansluiting en separate loopdeur ... vanuit de tuin. Achter de garage is een wasruimte aanwezig met later gerealiseerde spouwmuur, het dak hiervan is geïsoleerd, er zijn witgoedaansluitingen aanwezig en vloerbedekking aangebracht.

Fraai aangelegde tuin met een mooie balans tussen bestrating en groeninrichting en met veel privacy en door de ligging op het zuidwesten een ideale tuin voor de zonliefhebber. Vanuit de zijkant van de aanbouw is er een zonneluifel aanwezig.

Eerste verdieping:

Overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping, toegang tot de drie slaapkamers en volledig betegelde badkamer met vaste wastafel, douchecabine, designradiator en mechanische ventilatie.

De badkamer is voorzien van een tegelvloer en verder zijn alle ruimten voorzien van vloerbedekking, inclusief beide trappen.

Tweede verdieping :

Ruime tweede verdieping afgewerkt met vloerbedekking en voorportaal met toegang tot de ketelruimte met opstelplaats C.V. ketel (Atag | 2013 | eigendom) en toegang tot de werk-/slaapkamer met dakvenster en kastruimten in de dakschuinte.


Bijzonderheden:

Deze woning verkeert in zeer goede staat van onderhoud en is voorzien van deels (hard)houten kozijnen, deels kunststof kozijnen met geheel dubbel glas en dubbel HR++ glas (2011) op de 1e verdieping. De woning is in zijn geheel geisoleerd (dak-, spouw- en vloerisolatie), de platte daken zijn duurzaam afgewerkt met EPDM dakbedekking en verder is het huis vrijwel geheel voorzien van rolluiken en heeft het een energielabel B. In zijn geheel bekeken een hele solide woning, die fraai en rustig gelegen is op een mooi ruim perceel op een mooie plek in Spaubeek met vanuit daar qua uitvalswegen een goede bereikbaarheid.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info