Sittard Jozef Postmesstraat 9 Verkocht

Volledig te renoveren halfvrijstaande woning met kelder, drie slaapkamers, badkamer en tuin met buitenberging.

Volledig te renoveren halfvrijstaande woning met kelder, drie slaapkamers, badkamer en tuin met buitenberging.

Souterrain:

Provisiekelder ca. 4,14 m x 1,91 m bereikbaar via de hal en met een hoogte van ca. 1,82 m.

Begane grond:

Hal met trap naar de verdieping en trapingang naar de kelder, meterkast met slimme meter, 3 groepen automatische schakelkast en 1 aardlekschakelaar. Toiletruimte met staand toilet met stortbak en vanuit de hal is er een doorgang naar de keuken als ook een oude doorgang (deur) naar de woonkamer.

Doorzon eet-/woonkamer verdeeld in twee ruimten.

Keuken met eenvoudige keukenkastenopstelling en zonder apparatuur en met toegangsdeur naar de tuin en met muurkast.

Tuin met betegeld terras met toegang tot de stenen buitenberging. Tevens is de tuin middels het pad aan de zijkant van de woning bereikbaar.

Eerste Verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers (waarvan een met muurkast) en badkamer en mangat naar de tweede verdieping.

Eenvoudige badkamer met douchebak met recent ... vernieuwd tegelwerk en douchekraan.

Tweede verdieping:

Via mangat bereikbare bergzolder met een nokhoogte van ca. 1,40 m.

Bijzonderheden:

Deze woning verdient een gehele renovatie, want is o.a. momenteel nog volledig voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en niet voorzien van centrale verwarming. Qua ligging is deze woning interessant gelegen op nog geen 15 minuten loopafstand van de Sittardse markt.

Projectnotaris:

Tomlow + Partners Notarissen, gevestigd aan de Akerstraat 77, 6417 BJ te Heerlen.

Anti-speculatiebeding:

In de koopovereenkomst wordt een anti-speculatiebeding opgenomen (woning voor eigen gebruik voor een minimale periode van 24 maanden).

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info