Beek Op de Windhaspel 18 Prijs: € 239.000 k.k.

Uitstekend gelegen mooie gemoderniseerde twee-onder-een-kapwoning met aanbouw, woonkamer met gashaard, keuken, 2 slaapkamers, luxe badkamer, garage, carport en omsloten tuin met optimale privacy

Uitstekend gelegen mooie gemoderniseerde twee-onder-een-kapwoning met aanbouw, gezellige woonkamer met gashaard, nette keuken, 2 slaapkamers, luxe badkamer, garage, carport en mooie geheel omsloten tuin met overdekt terras en optimale privacy.

Begane grond:

Overdekte entree, hal met lamelparketvloer, stucwerk wanden, stucwerk . plafond, garderobe, trapkast met opstelling van de c.v. ketel (Nefit | 2017 | eigendom) en meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars en dag- en nachtstroom tariefmeter). Moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Woonkamer met lamelparketvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met inbouwspots en schouwpartij met gashaard. Open keuken met lamelparketvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met inbouwspots en aanbouwkeuken in hoek opstelling, voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven en koelkast met vriesvak. Vanuit de keuken is er toegang tot het overdekt terras en de tuin. Garage, bereikbaar via het overdekt terras via een separate toegangsdeur en de carport via een elektrisch ... bedienbare poort. In de garage zijn de aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger. Mooie geheel omsloten tuin met royaal overdekt terras (inclusief 2 lichtkoepels) en optimale privacy. De tuin is ook via de oprit en carport aan de linker zijde van de woning bereikbaar.

Eerste verdieping:

Overloop met laminaatvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en vlizo trap naar de tweede verdieping | bergzolder. Twee (voorheen drie) slaapkamers, waarvan een master bedroom met kleedkamer en 1 kleinere slaapkamer (momenteel in gebruik las kantoorruimte), beiden voorzien van laminaatvloeren, stucwerk wanden en stucwerk plafonds. De master bedroom is ook weer eenvoudig terug te brengen naar twee slaapkamers. Luxe badkamer met siergrindvloer, betegelde wanden, stucwerk plafond met inbouwspots, inloopdouche, tweede toilet (wandcloset), vaste wastafel in wandmeubel, wandkast en designradiator.

Tweede verdieping | bergzolder:

Kleine bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap vanaf de overloop op de eerste verdieping.

Bijzonderheden:

Deze mooie instapklare woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, dakisolatie en spouwmuurisolatie. Verder zijn er nog diverse rolluiken gemonteerd.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info