Beek Luciastraat 27 Verkocht

Charmant en goed onderhouden vrijstaand (met garage geschakeld) woonhuis met o.a. 3 slaapkamers (een in gebruik als walk-in closet), tweede verdieping, geheel omsloten groene tuin.

Charmant en goed onderhouden vrijstaand (met garage geschakeld) woonhuis met o.a. 3 slaapkamers (een in gebruik als walk-in closet), tweede verdieping, geheel omsloten groene tuin.

Souterrain:

Vanuit de hal toegankelijke provisiekelder met witgoed aansluitingen en een hoogte van ca. 1,89 m.

Begane grond:

De woning heeft aan de voorzijde een rijkelijk groen aangeplante voortuin en aan de rechterzijde de royale oprit van ca. 12 m. diepte met zij ingang naar de tuin en vanaf de oprit een directe toegang tot de garage.

Entree | hal met tegelvloer en toegang tot het volledig betegelde toilet met fonteintje en elektrische vloerverwarming, de woonkamer, trapopgang naar de verdieping, keldertoegang en met opstelplaats meterkast (met 8 groepen, 2 aardlekschakelaars, dag- en nachttarief draaischijfmeter, glasvezelaansluiting is aanwezig in kelder).

Doorzon woonkamer met parketvloer, gashaard, dubbele openslaande deuren naar het betegelde tuinterras en met doorgang naar de keuken en de hal.

Keuken in hoekopstelling met ... 5-pits gaskookfornuis met grillplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, vaatwasser, wastafel en elektrische boiler (Daalderop | eigendom). In een separate wandopstelling is tevens nog extra kastruimte aanwezig rondom de Amerikaanse koelkast met ijs-automaat en hier is tevens de elektrische oven met grill stand en magnetron ingebouwd. De keuken is voorzien van een tegelvloer.

Vanuit de keuken en dubbele openslaande deur vanuit de woonkamer is het betegelde tuinterras bereikbaar dat toegang biedt tot de oprit en de loopdeur van de garage. De tuin is zuidwestelijk gesitueerd, ideaal voor de zonliefhebber.

Verder is de tuin royaal groen ingevuld, voorzien van een vijver met watervalletje en aan de achterzijde van de garage is een extra terras op een houten vlonder en met houten terrasoverkapping gerealiseerd waar het heerlijk vertoeven is naast de vijver.

Garage met loopdeur en dubbele openslaande deur naar de oprit en met een vrije hoogte tot aan de nokbalk van ca. 3,23 m (nog een mogelijkheid om een bergzolder te realiseren).

Eerste verdieping:

Fraaie ruime overloop met lichtinval door raampartijen in de trapopgangen.

Vanaf de overloop is er toegang tot de geheel betegelde badkamer met vaste dubbele wastafel, ligbad met scherm en met aanwezigheid van tweede toilet.

Tevens is er toegang tot de twee slaapkamers, waarvan de aan de achterzijde aanwezige slaapkamer op zijn beurt toegang biedt tot de voormalige derde slaapkamer op deze verdieping, die nu is ingericht in walk-in-closet met kledingkasten in een hoekopstelling. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren en middels vaste trap is vanaf de overloop toegang tot de tweede verdieping.

Tweede verdieping:

Met een verlaagd plafond met een hoogte van ca. 2,07 m. is deze verdieping nog een mooie toevoeging qua woonruimte, zeker aangezien er nog een dakkapel aanwezig is aan de achterzijde van de woning.

In de dakschuinten zijn diverse kastruimten gerealiseerd voor extra opbergmogelijkheden en tevens is er een afgeschermde ketelruimte aanwezig met opstelplaats van de C.V. ketel (Remeha Avanta | 2011 | eigendom) en tevens is hier de omvormer van de zonnepanelen aanwezig (Zever Solar | 2016 | eigendom).

Bijzonderheden:

Het woonhuis is vrijwel geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel HR++ glas (2012), is in 2016 uitgerust met 11 zonnepanelen en er in de toiletruimte op de begane grond elektrische vloerverwarming aanwezig.

Deze vrijstaande woning straalt veel huiselijk uit en ligt erg gunstig aan een rustige straat, maar wel op steenworp afstand van het centrum van Beek met zowel een breed scala aan winkelvoorzieningen als ook horeca ondernemingen.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info