Stein Houterend 62 Verkocht

Villa verkocht in Stein

Op een mooie locatie in “Oud Stein” gelegen ruime vrijstaande villa op royaal perceel met inpandig bereikbare garage, luxe keuken, tuinkamer en 4 slaapkamers, geschikt voor dubbele bewoning of praktijk | kantoor aan huis.

Souterrain:

Het souterrain is onder de gehele woning gelegen en te verdelen in een hal met tegelvloer met toegang naar de garage, tussenhal, wasruimte, voorraadkelder en provisiekelder. Garage ca. 9,00 m x 3,30 m met een op afstand bedienbare sectionaal poort, toegangsdeur naar de hal en dubbele deur naar de berging. Wasruimte ca. 3,10 m x 2,65 m met tegelvloer en aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger. Voorraadkelder ca. 5,55 m x 4,95 m met tegelvloer. Provisiekelder ca. 4,95 m x 2,85 m.

Begane grond:

Overdekte entree, ruime hal met marmeren tegelvloer, spachtelputz wanden, stucwerk plafond, garderobekast en meterkast (9 groepenkast, fornuisgroep, 2 aardlekschakelaars en dag- en nachttariefmeter). Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Woonkamer ca. 8,60 m x 4,95 m met ... eiken parketvloer, stucwerk wanden met ingebouwde wandverlichting, stucwerk plafond en toegang naar de keuken en middels 2 glazen deuren naar de tuinkamer. Keuken ca. 4,55 m x 3,00 m met leistenen tegelvoer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met inbouwspots en moderne luxe aanbouwkeuken (2008) met kookeiland voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, combi oven, koffieapparaat, koelkast en vaatwasautomaat. Vanuit de keuken is de woonkamer, tuinkamer en bijkeuken bereikbaar. Tuinkamer (= aanbouw) ca. 5,55 m x 4,95 m met leistenen tegelvoer met vloerverwarming, verlaagd stucwerk plafond met inbouwspots, dubbele openslaande deuren naar de tuin en separate toegangsdeur naar het overdekt terras. Bijkeuken ca. 3,20 m x 2,45 m met tegelvoer en toegang naar de tuin en de kantoorruimte. Kantoor- hobbyruimte ca. 6,45 m x 3,20 m met laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Royale tuin met separate toegang via de rechterzijde, overdekt terras, gazon en optimale privacy.

Eerste verdieping:

Overloop met laminaatvloer, spuitwerk wanden, spuitwerk plafond en vlizotrap naar de tweede verdieping | zolder. Vier slaapkamers: 1 = ca. 5,00 m x 4,25 m met toegang naar de badkamer, 2 = ca. 4,25 m x 4,00 m, 3 = ca. 3,10 m x 1,85 m met dakkapel en 4 = ca. 6,00 m x 3,20 m met toilet (wandcloset), vaste wastafel en toegang naar de bergzolder. De slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren en vinyl vloeren, stucwerk wanden en stucwerk plafonds. Geheel betegelde badkamer ca. 3,65 m x 3,10 m met ligbad, douche, dubbele vaste wastafel in wandmeubel en tweede toilet (wandcloset).

Tweede verdieping | zolder:

Ruime bergzolder met opstelling van de c.v. combi ketel (Nefit | 2013 | eigendom).

Bijzonderheden:

Deze ruime mooi gelegen vrijstaande villa is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, dakisolatie en spouwmuurisolatie en de aanbouw (tuinkamer) heeft vloer-, dak- en spouwmuurisolatie.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info