Beek Kasteel Genbroekstraat Prijs op aanvraag

Villa te koop in Beek

Schitterend tegenover het park gelegen uitstekend onderhouden luxe vrijstaande villa met mooie tuin en optimale privacy.

Souterrain:

Het souterrain is inpandig bereikbaar via de bijkeuken en vanaf de oprit met separate entree.
Garage: Drie garages, allen met elektrisch bedienbare sectionaalpoort met een totale oppervlakte van 165 m2. Opstelling van de c.v combiketel (Nefit HR | 1998 | eigendom).
Berging: Drie bergingen.
Wijnkelder en wasruimte.
De vloer van zowel de wijnkelder, de wasruimte en de separate entree is voorzien van een pvc vloer..

Begane grond:

Hal: ruime hal met siergrindvloer en stucwerk wanden, garderobekast en meterkast. Vanuit de hal zijn de woonkamer, kantoorruimte en slaapkamer bereikbaar. Toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
Woonkamer: royale sfeervolle woonkamer met siergrindvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond verdeeld in een woonkamer met open haard en uitzicht over het park, een eetkamer met toegang naar de keuken en een royale tuinkamer.
Keuken: gesloten keuken met ... siergrindvloer, stucwerk wanden, stucwerkplafond met inbouwspots en keukencombinatie in U-opstelling voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, elektrische oven, magnetron, combi stoomoven, koelkast en vaatwasautomaat. Bijkeuken: bijkeuken met siergrindvloeren toegang naar het souterrain, het overdekt terras en de keuken.
Kantoor-werkruimte met parketvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.
Slaapkamer met parketvloer, stucwerk | behang wanden, stucwerk plafond en toegang naar de tuin via een schuifpui.
Badkamer: luxe badkamer met inloopdouche, wandcloset, dubbele vaste wastafel en sauna met separaat infra rood gedeelte. Vanuit deze wellnesruimte is een deur naar de tuin voor een relaxmomentje.
Tuin: Mooie geheel omsloten tuin met overdekt terras, gazon, waterpartij, houten tuinhuis en optimale privacy.

Eerste verdieping:

Overloop: overloop met vide, siergrindvloer, stucwerk wanden en systeem plafond, Berging met kastruimte en opstelling van de warmwaterboiler en het mechanisch ventilatiesysteem.
Vier slaapkamers: slaapkamer 1 (linker voorzijde) met 2 muurkasten en toegang naar het balkon aan de voorzijde, de zolderruimte en badkamer 1, slaapkamer 2 (linker achterzijde) met 2 muurkasten en toegang naar badkamer 1, slaapkamer 3 rechter voorzijde) met dakkapel, vaste wastafel en toegang naar badkamer 2, slaapkamer 4 (rechter achterzijde) met dakkapel, vaste wastafel en toegang naar badkamer 2. Alle slaapkamers zijn voorzien van siergrindvloeren.
Twee badkamers: badkamer 1 is voorzien van een douche, toilet (wandcloset), vaste wastafel met meubel en designradiator, badkamer 2 is voorzien van een douche en toilet.

Bijzonderheden:

Dit bijzondere object is uitermate geschikt voor de ultieme autoliefhebber en|of het grote gezin, gezien de 5 slaapkamers en 3 badkamers. Uiteraard is deze villa voorzien van een beveiligingssysteem, zijn er rolluiken en zonneschermen gemonteerd. De tuinkamer is voorzien van vloerverwarming evenals de badkamer op de begane grond.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info