Urmond Urmonder Maasstraat 3 Verkocht

Herenhuis verkocht in Urmond

Rijksmonumentaal herenhuis met dubbele gewelfde kelder, hoofdbouw met drie woonverdiepingen, achterbouw met verdieping, garage en tuin met ontsluiting aan achterzijde.

Souterrain:

Er twee gewelfde souterrain ruimten onder de woning aanwezig die bereikbaar zijn via de woonkamer.

Begane grond:

In het hart van dit woonhuis is telkens de hal | overloop gelegen met het trapportaal naar de verschillende verdiepingen en aan weerszijden telkens de diverse vertrekken.

Entree via natuurstenen trap | hal met meterkast, (7 groepenkast met smeltzekeringen en automatische zekeringen, met slimme meter en glasvezelaansluiting).

De woonkamer en eetkamer zijn gelegen aan beide zijden met elk een schouwpartij. Vanuit de woonkamer is er middels trap toegang tot de souterrain ruimten.

Via de eetkamer is er toegang tot de ietwat lager gelegen keuken met wandopstelling en voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal en losse koelkast met vriesvak.

Vanuit de keuken is toegang tot het tussenportaal met het ... volledig betegelde toilet met fonteintje.

Via dit tussenportaal is de achtergelegen achterbouw bereikbaar die inpandige toegang biedt tot de garage alsook een achteruitgang heeft richting de tuin en daarmee ideale (werk)ruimte biedt, aangezien er hier ook een trapopgang aanwezig is naar de bovengelegen ruimten.

Ruime diepe tuin met optimale privacy, poort met ontsluiting op de achterliggende weg De Bath en gelegen op het noord-westen.

De oprit van de woning biedt ruimte voor het op eigen perceel parkeren van een auto, met vervolgens de garage met elektrische sectionaalpoort.

Eerste verdieping:

In het woonhuis zelf biedt de overloop toegang tot de twee riante slaapkamers en de tevens in het hart gelegen vrijwel geheel betegelde badkamer met ligbad, tweede toilet en vaste wastafel.

De achterbouw heeft op de verdieping een in de dakschuinte gelegen hobbyruimte met van daaruit toegang tot de tweede bergruimte die tevens dient als opstelplaats van de C.V. ketel en boiler (Nefit Ecomline | eigendom).

Tweede verdieping :

De in het woonhuis aanwezige tweede verdieping biedt wederom vanuit het hart toegang tot de beide onder de nok gelegen slaapkamers | hobbyruimten. Door de nokhoogte van maar liefst ca 2,70 m zijn dit nog optimaal te benutten ruimten.

Bijzonderheden:

Dit rijksmonumentale herenhuis is omstreeks 1978 volledig gerenoveerd, is voorzien van dakisolatie, houten kozijnen met enkel glas met deels voorzetramen en de woning verkeert in een keurige staat van onderhoud.

Met maar liefst ca. 227 m2 woonruimte en ca. 59 m2 overige inpandige ruimte zijn er veel invullingen mogelijk, zowel voor grotere gezinnen met behoefte aan de nodige slaapkamers, als voor mensen die werken aan huis of zelfs hobbyisten of ZZP’ers met behoefte aan werkruimte.

De woning ligt aan de rand van Oud-Urmond in een passende dorpse omgeving met een parkachtig gebied aan de achterzijde en omringd door natuurgebied, optimaal voor de natuurliefhebber, maar goed ontsloten op korte afstand van de A2 in de richting Eindhoven en Maastricht.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info