Elsloo Lindendriesstraat 21 Verkocht

Bouwkavel van 388 m2 met een frontbreedte van ruim 14 meter een diepte van ruim 26 meter

Bouwkavel van 388 m2 met:
- een frontbreedte van ruim 14 meter
- een diepte van ruim 26 meter
- gelegen tussen bestaande woningen aan weerszijden
- locatie: gelegen in het kerkdorp Meers, dat als dorp omgeven is door fraaie natuur, mooie wandel- en fietsroutes en met een prima bereikbaarheid naar voorzieningen in het naastgelegen Stein en Elsloo.
- rapport verkennend bodemonderzoek d.d. 14-12-2017 is beschikbaar

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij ... de desbetreffende notaris te deponeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info