Beek Margrietstraat 73 Verkocht

Goed gelegen 2 slaapkamer appartement op de begane grond met lift en balkon en berging in het souterrain.

Goed gelegen 2 slaapkamer appartement op de begane grond met lift en balkon en berging in het souterrain.

Souterrain:

Ruime berging ca. 3,91 m x 3,77 m met tegelvoer en opstelling van de c.v. ketel (Intergas VR | 1996 | eigendom).

Begane grond:

Centrale ingang met lift en trappenhuis. De entree van het appartement is bereikbaar via de galerij aan de achterzijde. Entree | hal met tegelvloer, behang wanden, stucwerk plafond, muurkast en meterkast (4 groepenkast, fornuisgroep, geen aardlekschakelaar, dag- en nachtstroomtariefmeter). Vanuit de hal zijn alle bij het appartement behorende ruimtes toegankelijk. Ruime woonkamer met laminaatvloer, behangwanden, stucwerk plafond en toegang naar het balkon aan de voorzijde. Gesloten keuken met tegelvloer, behang wanden, stucwerk plafond en aanbouwkeuken voorzien van een elektrische kookplaat, rvs afzuigkap, oven en koelkast. Tevens is hier ook een sluitpunt voor de vaatwasautomaat of wasautomaat. Twee slaapkamers, beiden met laminaatvloeren en stucwerk plafonds, één met behang wanden ... en één met stucwerk wanden. Geheel betegelde badkamer met douche (cabine), vaste wastafel, toilet en aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger.

Bijzonderheden:

Het appartement is gelegen nabij het centrum en de autosnelwegen A2 en A76. Verder is het object voorzien van kunststof kozijnen met enkele beglazing.

De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 125,00 per maand (o.a. opstalverzekering, gemeenschappelijke onderhouds- | servicekosten en reservering groot onderhoud).

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info