Urmond Mauritslaan 52 verkocht onder voorbehoud

Eengezinswoning verkocht onder voorbehoud in Urmond

Uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis met aanbouw, kantoor-, werkruimte, ruime garage, 3 slaapkamers en royale geheel omsloten tuin met overdekt terras, tuinhuis en optimale privacy. Geschikt voor meerdere doeleinden | beroep aan huis, ZZP’er, mantelzorg.

Souterrain:

Provisiekelder bereikbaar via de hal.

Begane grond:

Entree | hal met plavuizen vloer, geverfde schoonmetselwerk wanden en toegang naar de woonkamer, keuken, kelder en de geheel betegelde toiletruimte. Meterkast (9 groepenkast, 2 aardlekschakelaars en dag- en nachttarief meter).

Ruime L- vormige woonkamer (aangebouwd) met eiken parketvloer, verlaagd stucwerk plafond met inbouwspots en open verbinding naar de keuken en de zitkamer. Aanbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi oven, koelkast en vaatwasautomaat.

Zitkamer met lichtstraat, laminaatvloer, schoonmetselwerk wanden en toegang naar het overdekt terras, de berging en de werk- | kantoorruimte (1) met laminaatvloer. In de berging is een separate c.v ruimte met ... opstelling van de c.v combi ketel (AWB | eigendom | 1997). Werkruimte (2) met laminaatvloer, 2 muurkasten en toegang naar de garage, tuin, berging en portaal met toegang naar de toiletruimte.

Ruime garage met tegelvloer, aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger, elektrisch bedienbare sectionaal poort en separate toegangsdeur naar de tuin.

Geheel omsloten royale tuin met overdekt terras, houten tuinhuis, gazon en optimale privacy.

Eerste Verdieping:

Overloop met vlizo trap naar de tweede verdieping | zolder en toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en bergkast (voormalige doucheruimte).

Geheel betegelde badkamer met douchecabine, dubbele vaste wastafel in wandmeubel, wandcloset, design radiator en elektrische vloerverwarming.

De drie slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren en kunststof schroten plafonds.

Tweede verdieping:

Geheel begaanbare en geïsoleerde bergzolder met opstelling c.v. combi ketel (Intergas | eigendom | 2009).

Bijzonderheden:

Dit uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis is voorzien van kunststof en houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. Verder zijn er rolluiken aan de rechter zijgevel op de begane grond en aan de achtergevel gemonteerd. In 2006 is de woning gestraald en opnieuw gevoegd, in 2014 zijn de spouwmuren na geïsoleerd met Isotech parels en heeft de woning energielabel D. Tevens is er een alarmsysteem aanwezig.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info