Urmond Beekstraat 1 Verkocht

Eengezinswoning verkocht in Urmond

In de oude dorpskern van Urmond gelegen karakteristiek, sfeervol vrijstaand boerenwoonhuis (1779) met uitbouw, eigen parkeerplaats, grote schuur en mooie gezellige binnenplaats.

Souterrain:

Gewelfde provisiekelder ca. 6,76 m x 2,60 m (1,93 m hoog), bereikbaar via de hal.

Begane grond:

De woning heeft drie mogelijke ingangen, allereerst te weten middels de oprit en de in de uitbouw aanwezige keuken, ten tweede middels de hoofdtoegangsdeur in het midden van de voorgevel en ten derde via de toegangspoort met loopdeur waar vervolgens de binnenplaats volgt.

Hoofdentree | portaal met meterkast (met 11 groepenkast, 2 aardlekschakelaars, dag- en nachttariefmeter en glasvezelaansluiting). Woonkamer met schouwpartij en open verbinding naar de eetkamer die op zijn beurt toegang biedt tot de keuken en tweede hal. De hoofdentree, woonkamer en eetkamer zijn voorzien van een leistenen vloer, spachtelputz wanden en deels balkjes plafond

Gesloten eetkeuken met tegelvloer, spachtelputz wanden, balkjes plafond en aanbouwkeuken in ... U-opstelling voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, combi oven, koelkast, vrieskast (3 laden), vaatwasautomaat en aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger. De keuken is bereikbaar via de eetkamer en de oprit (parkeerplaats).

Hal | entree vanaf binnenplaats met leistenen vloer, deels sierpleisterwerk-, deels schoon metselwerk wanden en balkjes plafond bereikbaar en bereikbaar via de eetkamer, met toegang tot de binnenplaats en het voorportaal voor badkamer en wc.

Portaal met tegelvloer en toegang naar de geheel betegelde toiletruimte met fonteintje en de badkamer. Geheel betegelde badkamer met ligbad, douche en vaste wastafel.

Geheel beklinkerde binnenplaats met toegang naar de twee schuren, beiden met een nokhoogte van ca. 7,40 m.

Eerste verdieping:

Overloop met parketvloer, sierpleisterwerk wanden, geheel betegelde toiletruimte en vaste trap naar de tweede verdieping | zolder. Drie slaapkamers waarvan er een is ingedeeld met vaste bergkasten en allen voorzien zijn van parketvloeren en slaapkamer 1 en 2 zijn voorzien van gewelfde stucwerk plafonds, deels stucwerk- en deels houten schroten wanden.

In de grote schuur is bovenop de uitbouw van de badkamer de opstelling van de c.v. ketel (Nefit Ecomline HR | 2003 | eigendom).

Tweede verdieping | zolder:

Ruime authentieke bergzolder (met een nokhoogte van 4,95 m) met mogelijkheid voor het realiseren van 1 of 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:

Dit mooie in de historische kern van “Oud-Urmond” gelegen object is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Verder is er in de woonkamer en de eetkamer vloerverwarming toegepast.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info