Stein Vleugelmorgenstraat 2 Prijs: € 349.000 k.k.

Vrijstaand op riant perceel gelegen woonhuis met twee slaapkamers en badkamer op de begane grond, drie slaapkamers en badkamer op de verdieping, verlengde garage en twee opritten.

Vrijstaand op riant perceel gelegen woonhuis met twee slaapkamers en badkamer op de begane grond, drie slaapkamers en badkamer op de verdieping, verlengde garage met vliering en opritten langs twee zijden.

Tuin / perceel:

Met maar liefst 893 m2 perceel heeft deze vrijstaande woning een mooi aangezicht, zowel op afstand van de weg gelegen, als toch ook met een mooi tuinbereik met garage en tweede oprit.

Begane grond:

Entree | hal met toegang naar de gang richting slaapkamers, garage, het trapportaal en opstelplaats van de meterkast (automatische groepenkast met 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en slimme meter).

In het trapportaal is de opgang naar de eerste verdieping aanwezig alsook is er een ingang naar de eetkamer met vervolgens aansluitend de woonkamer.

In de woonkamer is een haard en bergingskast aanwezig en de doorgang naar de keuken.

Leefkeuken met voldoende ruimte voor een zitgedeelte en ingericht met 4-pits gaskookfornuis, afzuigkap met afvoerkanaal, koelkast, elektrische oven en vaatwasser. Vanuit de ... keuken is er een loopdeur aanwezig voor toegang tot het betegelde tuinterras.

Vanuit de keuken is de hal bereikbaar met vervolgens toegang tot de badkamer op de begane grond met inloopdouche, wastafel en toilet en de twee slaapkamer waarvan er een is uitgerust met witgoedaansluitingen.

Langs de slaapkamers is de inpandige toegang naar de garage gelegen. Doordat destijds de garage verlengd is geworden, biedt deze ruime mogelijkheden met een lengte van bijna 11 meter en poorten aan beide uiteinden. Vanuit de garage is eveneens een loopdeur voor directe tuintoegang en een mangat aanwezig naar de bovengelegen vliering.

De tuin omvat een fraaie en royale buitenruimte met een tweede oprit met betegelde oprit tot aan de achterste poort van de garage.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de eerste twee slaapkamers en badkamer met dubbele wastafel, ligbad en tweede toilet. Vervolgens is er via de hal toegang tot de bergingsruimte met opstelplaats van de C.V. ketel (Remeha Calenta | 2015 | huur via Volta voor € 46,84 per maand) en de tweede royale slaapkamer met dakkapel en vaste wastafel.

Boven de garage is er nog een vliering aanwezig die handige bergruimte biedt en die middels een mangat bereikbaar is vanuit de garage.

Bijzonderheden:

Deze vrij gelegen woning voelt allereerst als een bungalow, maar biedt daarnaast nog meer ruimte en mogelijkheden op de bovenverdieping. De woning is voorzien van houten kozijnen met deels al dubbel glas, een alarmsysteem en is geheel uitgevoerd met betonnen vloeren. Het winkelcentrum van Stein ligt op 11 minuten loopafstand en de autoweg opritten op 2 minuten richting België (A76) en 5 minuten richting Eindhoven en Maastricht (A2).

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info