Stein Catuvolcusstraat 21 verkocht onder voorbehoud

Goed onderhouden tussengelegen woning met aanbouw (= keuken), drie slaapkamers, nette badkamer en geheel omsloten tuin met optimale privacy en separate achteringang. “De ideale starterswoning”.

Goed onderhouden tussengelegen woning met aanbouw (= keuken), drie slaapkamers, nette badkamer en geheel omsloten tuin met optimale privacy en separate achteringang. “De ideale starterswoning”.

Souterrain:

Provisiekelder, bereikbaar via de hal (hoogte ca. 1,81 m).

Begane grond:

Entree, hal met tegelvloer, spachtelputz wanden, verlaagd plafond met inbouwspots, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en meterkast in de trapopgang (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en dag- en nachttariefmeter).

L-vormige woonkamer met laminaatvloer, schouwpartij en spachtelputz wanden. Open doorgang naar de keuken met tegelvoer, spachtelputz wanden, verlaagd stucwerk plafond met lichtkoepel, inbouwspots en aanbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van een 4-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, elektrische oven, koelkast, vrieskast en vaatwasautomaat. In de keuken is tevens de opstelling van de C.V. ketel (Nefit Ecomline VR| 2000 | eigendom).

Vanuit de keuken is er een doorgang naar de woonkamer en een deur naar het terras en de tuin. ... Bijkeuken (wasruimte) met aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger, bereikbaar via de tuin.

Leuke geheel omsloten op het Zuiden gelegen tuin met eenvoudig overdekt terras, tuinberging, kunstgras en separate achteringang.

Eerste verdieping:

Overloop met laminaatvloer, spachtelputz wanden, bergkast en toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.

De 3 slaapkamer zijn voorzien van laminaatvloeren, spachtelputz wanden en verlaagde plafonds met inbouwspots.

Geheel betegelde badkamer met douche (inclusief douchescherm) en vaste wastafel.

Tweede verdieping:

Bergzolder, bereikbaar via een vaste trap vanuit de kleine slaapkamer aan de achterzijde.

Bijzonderheden:

Deze woning is voorzien van kunststof en houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. Verder zijn er op de eerste verdieping rolluiken gemonteerd.
Dit object heeft energielabel E en is een “ideale” instapklare starterswoning.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info