Stein Begijnenstraat 11 Prijs: € 279.000 k.k.

Rustig gelegen goed onderhouden vrijstaand woonhuis met garage en geheel omsloten beklinkerde tuin met separate zijingang (via de oprit).

Rustig gelegen goed onderhouden vrijstaand woonhuis met garage en geheel omsloten beklinkerde tuin met separate zijingang (via de oprit).

Begane grond:

Entree, hal met tegelvloer, schoonmetselwerk wanden, bergkast (met toegang tot de kruipruimte en meterkast (9 groepen, 3 aardlekschakelaars, dag- en nacht tariefmeter en glasvezelaansluiting). Half betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

Doorzon woonkamer met tegelvloer (inclusief vloerverwarming), stucwerk wanden, stucwerk plafond, schouw met gashaard en dubbele openslaande deuren naar het terras en tuin.

Gesloten keuken met tegelvoer, stucwerk wanden, verlaagd stucwerkplafond met inbouwspots en een witte aanbouwcombinatie (2009) in hoekopstelling met granieten werkblad, voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, combi oven, koelkast en vaatwasautomaat.

Ruime garage (in spouwmuur uitgevoerd) met zadeldak en vliering, elektrisch bedienbare sectionaalpoort en separate toegangsdeur naar de tuin.

Geheel omsloten en beklinkerde tuin (op het Zuid-Westen ... gelegen) met separate toegang via de oprit aan de rechterzijde.

Eerste verdieping:

Overloop met laminaatvloer en toegang naar de tweede verdieping middels een vaste trap, de 2 slaapkamers, de badkamer (voormalige slaapkamer) en de wasruimte (voormalige badkamer). De slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren.

Geheel betegelde badkamer (ca. 2010) met grindvloer inclusief elektrische vloerverwarming, douchecabine, ligbad, dubbele vaste wastafel in wandmeubel, tweede toilet (wandcloset) en houten balken plafond.

Deels betegelde wasruimte (voormalige badkamer) met aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger.

Tweede verdieping:

Ruime bergzolder met opstelling van de cv-ketel (Nefit Ecomline | 1997 | eigendom) en mogelijkheid voor het realiseren van een derde slaap- of hobbykamer.

Bijzonderheden:

Deze goed onderhouden vrijstaande woning is voorzien van hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en deels spouwmuurisolatie met energielabel E. Verder zijn er diverse rolluiken en een zonnescherm gemonteerd.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info