Stein Kruisstraat 28 Verkocht

In de oude kern van Stein gelegen vrijstaand winkel-woonhuis met 4 parkeerplaatsen aan de voorzijde, 2 garages en geheel omsloten tuin

In de oude kern van Stein gelegen vrijstaand winkel-woonhuis met 4 parkeerplaatsen aan de voorzijde, 2 garages en geheel omsloten tuin.

Souterrain:

Portaal met toegang naar de (provisie)kelder, bereikbaar via de winkel op de begane grond.

Begane grond:

Winkel:

Overdekte entree, royale winkelruimte met balie, bergruimte onder de trap met meterkast, magazijn, toilet, werkruimte, 3 paskamers, archiefruimte en portaal met toegang naar het souterrain.
De winkel is voorzien van vloerbedekking en systeemplafonds met inbouwverlichting.

De winkeloppervlakte is 137 m2

Via een portaaltje (achter het magazijn) is de tuin bereikbaar.
Twee overdekt bereikbare garages met dubbele houten poorten.
Separate c.v. ruimte met opstelling van de c.v. combiketel (Nefit Trendline | 2018 | eigendom).

Nette geheel omsloten en beklinkerde tuin met terras en separate zijingang.

Woning:

Entree met trappartij naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:

Woning:

Overloop met vloerbedekking en toegang naar de keuken, de ... woonkamer, de 4 slaapkamers, de doucheuimte en het portaal.
Woonkamer ca. 5,80 m x 3,50 m met vloerbedekking en toegang naar het balkon aan de voorzijde.
Open keuken met toegang naar het balkon aan de voorzijde en aanbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasautomaat.
Het portaal is voorzien van een tegelvloer, half betegelde wanden, een systeemplafond met inbouwspots en biedt toegang naar het toilet, de badkamer en het overdekt terras.
Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje.
Geheel betegelde badkamer met ligbad, dubbele vaste wastafel in wandmeubel, designradiator en systeemplafond met inbouwspots.

Bijzonderheden:

Dit centraal gelegen vrijstaande winkel-woonhuis is voorzien van houten kozijnen met dubbele (winkel) en enkele (woning) beglazing. Verder zijn er grotendeels rolluiken gemonteerd.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info