Stein Dross Roststraat 25 Verkocht

Centraal gelegen twee-onder-een kapwoning met aanbouw, verlengde garage, 3 slaapkamers op de verdieping en vaste trap naar 2e verdieping met dakkapel.

Centraal gelegen twee-onder-een kapwoning met aanbouw, verlengde garage, 3 slaapkamers op de verdieping en vaste trap naar 2e verdieping met dakkapel.

Perceel / tuin:

Dit woonhuis heeft aan de voorzijde een ruime voortuin, waardoor de woning en woonkamer wat meer privacy genieten aangezien deze wat verderop het perceel liggen. Bijkomend voordeel is de ruime oprit met middels dubbele openslaande deuren toegang tot de garage.

Begane grond:

Entree | hal met meterkast (automatische 9 groepenkast met 2 aardlekschakelaar, slimme meter en glasvezelaansluiting is aanwezig aan voorgevel), geheel betegelde toilet met fonteintje, trapkast met kruipluik voor toegang tot de kruipruimten, trapopgang naar de verdieping en vanuit de hal is de keuken bereikbaar.

Keuken (2003) met aan beide wanden keukenkastopstelling met keramische kookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, koelkast, combi-magnetron en vaastwasser (2016) en met directe toegang naar de woonkamer en tuinkamer.

Doorzon woonkamer met loopdeur naar de tuinkamer met twee ... lichtkoepels en met doorgang naar de keuken en inpandige toegangsdeur naar de garage en schuifpui voor toegang tot de tuin.

Verlengde garage in drie delen met allereerst de voorste garage met dubbele openslaande deuren en opstelplaats van de C.V. ketel (eigendom | Nefit | 2016). Het middelste gedeelte van de garage dat vanuit de andere garages en de tuinkamer bereikbaar is, is voorzien van witgoedaansluitingen en een wastafel en biedt toegang tot het achterste nageïsoleerde deel van de garage met een lichtkoepel die verder afgewerkt is en dienst doet als fitnessruimte en met verwarming.

Tuin met betegeld terras met zonneluifel, toegangsdeur naar en vanaf de garage en houten tuinhuis.

Eerste verdieping:

Overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping, toegang tot de drie slaapkamers en volledig betegelde badkamer (2004) met vaste wastafel, ligbad met douchescherm en tweede (zwevend) toilet, designradiator en mechanische ventilatie.

De badkamer is voorzien van een tegelvloer en verder zijn alle ruimten voorzien van laminaatvloeren en de overloop voorzien van vloerbedekking.

Tweede verdieping :

Ruime tweede verdieping door in 1997 gerealiseerd zadeldak en er is een dakkapel aanwezig aan de achterzijde. Deze verdieping is verdeeld in twee ruimten en heeft diverse schuifkasten in de dakschuinte. Ideaal bruikbaar als extra (slaap-/werk)kamer.

Bijzonderheden:

Deze woning is in 1997 voorzien van een zadeldak met Unidek isolatieplaten en is verder vrijwel geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas. Rolluiken zijn aanwezig op de gehele eerste en tweede verdieping en bij het voorgevelraam op de begane grond.

De woning is rustig gelegen, op korte afstand van een basisschool, op loopafstand van het winkelcentrum Stein, recreatiepark Steinerbos, basisschool en op korte afstand van uitvalswegen waaronder de snelweg op en afritten, zowel richting België/Maasmechelen, als richting Eindhoven en Maastricht.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info