Stein Langhaagweg 67 Verkocht

In de wijk “Kerensheide” rustig gelegen hoekwoning met aanbouw, garage, drie slaapkamers, ruime badkamer en royale geheel omsloten tuin.

In de wijk “Kerensheide” rustig gelegen hoekwoning met aanbouw, garage, drie slaapkamers, ruime badkamer en royale geheel omsloten tuin.

Souterrain:

Provisiekelder, bereikbaar via de hal.

Begane grond:

Hal met leistenen tegelvloer, sierpleisterwerk wanden, houten schroten plafond, meterkast (8 groepenkast, 1 aardlekschakelaar en dag- en nachttariefmeter), trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de woonkamer en de provisiekelder.

Ruime L-vormige woonkamer met parketvloer, spachtelputz wanden, balkjes plafond, schuifpui naar het overdekt terras, open verbinding naar de keuken en toegangsdeur naar het portaal.

Halfopen keuken met tegelvoer, spachtelputz wanden, verlaagd systeem plafond met inbouwspots en aanbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasautomaat en elektrische oven. Vanuit de keuken is er een toegang tot het portaal, de woonkamer en de tuin.

Portaal met tegelvloer, schoonmetselwerk wanden, houten schroten plafond met lichtkoepel en toegang ... naar de geheel betegelde toiletruimte met fonteintje, de c.v. ruimte met opstelling van de c.v combiketel (Nefit Ecomline | 2001 | eigendom), de garage, keuken en woonkamer.

Garage met een op afstand bedienbare kantelpoort en smeerput met toegang naar een keldertje met opstelling van de warmwaterboiler en de diverse kruipruimtes.

Royale geheel omsloten tuin met overdekt terras, waterpartij (met afstand bediening), berging, carport en separate zij- en achteringang.

Eerste verdieping:

Overloop met vloerbedekking, sierpleisterwerk wanden, zachtboard plafond, vaste trap naar de tweede verdieping en toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en behang wanden, 1 x met zachtboard plafond en 2 muurkasten, 1 x met gipsplaten plafond en 2 muurkasten en 1 x met houten schroten plafond en 1 muurkast.

Ruime geheel betegelde badkamer met ligbad, douche, tweede toilet, bidet en vaste wastafel.

Tweede verdieping:

Royale bergzolder met een nokhoogte van ca. 2,70 m en opstelling van de omvormer van de zonnepanelen (9 stuks). Mogelijkheid voor het realiseren van een extra slaap- | hobbykamer.

Bijzonderheden:

Deze woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, er zijn 9 zonnepanelen en een zonnescherm (voorzijde woonkamer) gemonteerd. Energielabel D.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info