Stein Gommerswijk 38 Verkocht

Eengezinswoning verkocht in Stein

Aan plantsoen gelegen halfvrijstaand woonhuis met aanbouw (tuinkamer en portaal), inpandig bereikbare garage en geheel omsloten tuin met optimale privacy.

Begane grond:

Entree | hal met siergrindvloer, spuitwerk plafond en meterkast (8 groepenkast, 3 aardlekschakelaars en dagtariefmeter). Deels betegelde toiletruimte met fonteintje. Woonkamer ca. 7,82 m x 3,50 m met siergrindvloer, stucwerk wanden, spuitwerk plafond en trapkast. Tuinkamer ca. 3,32 m x 3,10 m met siergrindvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en schuifpui naar het overdekt terras en de tuin. Open keuken ca. 2,55 m x 2,13 m met siergrindvloer, spuitwerk plafond, toegang naar het portaal en aanbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vrieskast (4 lades), combi oven en vaatwasautomaat. Portaal ca. 2,38 m x 1,85 m met siergrindvloer, stucwerk wanden, verlaagd plafond met inbouwspots en toegang naar de keuken, de garage en het overdekt terras. Garage ca. 6,36 m x 3,00 m met tegelvloer, via vlizotrap bereikbare ruime ... bergzolder, kantelpoort met loopdeur en aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger. Mooie geheel omsloten beklinkerde tuin met overdekt terras en optimale privacy.

Eerste verdieping:

Overloop met kurkvloer en vaste trap naar de tweede verdieping. Twee slaapkamers: 1 = ca. 5,00 m x 4,00 m | 2,93 m (voorheen 2 slaapkamers), 2 = ca. 3,75 m x 2,80 m, beiden met kurkvloeren, stucwerk wanden en spuitwerk plafonds. Geheel betegelde badkamer ca. 2,55 m x 2,13 m met ligbad, tweede toilet (hangcloset) en vaste wastafel in wandmeubel.

Tweede verdieping:

Slaapkamer 3 = ca. 5,00 m 4,15 m met vloerbedekking en dakraam. Opstelling van de c.v. combiketel (Remeha | 2006 | eigendom).

Bijzonderheden:

Dit keurig onderhouden in kindvriendelijke omgeving gelegen woonhuis is voorzien van kunststof kozijnen (2009) met dubbele beglazing, vloer-, dak en spouwmuurisolatie met energielabel C. De schuifpui in de tuinkamer is van aluminium met dubbele beglazing. Verder zijn er diverse (6) rolluiken gemonteerd.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info