Stein Dieterenstraat 6 Verkocht

Op een mooie lokatie tegenover het recreatiegebied “Steinerbos” gelegen vrijstaande woning met garage, woonkamer, keuken met dubbele deuren naar het terras, 3 slaapkamers, badkamer en tuin met optimal

Op een mooie lokatie tegenover het recreatiegebied “Steinerbos” gelegen vrijstaande woning met garage, doorzon woonkamer, royale keuken met dubbele deuren naar het terras, 3 slaapkamers, badkamer en mooie royale sfeervolle geheel omsloten tuin met optimale privacy.

Begane grond:

Entree, ruime hal met tegelvloer, schoonmetselwerk wanden, stucwerk plafond, meterkast (7 groepenkast, fornuisgroep, 2 aardlekschakelaars, slimme meter en glasvezelaansluiting) en toegang naar de eerste verdieping, woonkamer, keuken en de geheel betegelde toiletruimte met fonteintje.

Doorzon woonkamer met parketvloer, sierpleisterwerk wanden, stucwerk plafond schouwpartij met open haard en dubbele openslaande deuren naar de keuken.

Gesloten keuken met tegelvloer, schoonmetselwerk wanden, stucwerk plafond, muurkast, dubbele openslaande deuren naar het terras en de tuin, deur naar de bijkeuken en aanbouwkeuken in hoekopstelling met verouderde deels defecte apparatuur.

Bijkeuken met tegelvloer, houten schroten plafond, separate c.v. ruimte met ... opstelling van de c.v. ketel (Ferroli | 1975 | eigendom) en aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger. Vanuit de bijkeuken is ook het terras met tuin en de garage bereikbaar.

Garage met lessenaars dak en vliering, dubbele houten poort en opstelling van de warmwater boiler (huurtoestel | Volta).

Royale geheel omsloten sfeervolle tuin met terras, optimale privacy en separate ingang aan de linkerzijde van de woning.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang naar de 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop en de drie slaapkamers zijn voorzien van een mozaiek parketvloeren, geschilderde schoonmetselwerk wanden en houten schroten plafonds.

Geheel betegelde badkamer met ligbad, dubbele vaste wastafel in wandmeubel, tweede toilet en stucwerk plafond.

Tweede verdieping | Zolder:

Bergzoldertje, bereikbaar via een mangat vanuit een slaapkamer.

Bijzonderheden:

Deze mooi gelegen vrijstaande woning is voorzien van hardhouten kozijnen met enkele beglazing, dakisolatie en spouwmuurisolatie met een voorlopig energielabel C. Verder zijn er 2 rolluiken (aan de achterzijde bij de keuken en bijkeuken) en 2 zonneschermen (aan de achterzijde van de woonkamer en keuken) gemonteerd. Deze woning verdient te worden aangepast aan de huidige wooneisen | woonwensen.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info