Stein Houterend 98 Verkocht

Stijlvolle twee-onder-een-kap-woning in typische jaren dertig stijl met aanbouw, vier slaapkamers door riant benutte tweede verdieping met vaste trap, royale diepe tuin met ingebouwd zwembad en tuinka

Stijlvolle twee-onder-een-kap-woning in typische jaren dertig stijl met aanbouw, vier slaapkamers door riant benutte tweede verdieping met vaste trap, royale diepe tuin met ingebouwd zwembad en tuinkamer.

Aanzicht:

Voortuin met trappartij en overdekte entree onder rondboog. De gehele gevel kenmerkt zich door fraaie details in het metselwerk. Langs de buitenzijde van de woning is er een pad dat middels poort toegang biedt tot het betegelde terras.

Souterrain:

Provisiekelder met hoogte van ca. 1,76 m bereikbaar via de hal en met aansluiting voor witgoed.

Begane grond:

Overdekte entree met laadpunt voor elektrische auto.

Hal met tegelvloer, meterkast (9 groepen automatische schakelkast, 2 aardlekschakelaars en slimme meter, glasvezelaansluiting zit tevens bij de meterkast), traptoegang naar het souterrain, trapopgang naar de verdieping en toegang tot de woonkamer.

L-vormige woonkamer met tegelvloer en open verbinding met de in de aanbouw aanwezige keuken.

Keuken met 5-pits gaskookfornuis met wokbrander, ... afzuigkap met afvoerkanaal, elektrische oven, koelkast, vaatwasser en granieten werkblad. Vauit de keuken is het toilet bereikbaar middels een tussenportaal, waarvanuit tevens nog een bergkast aanwezig is. Tevens is de bijkeuken vanuit de keuken toegankelijk met eveneens witgoed aansluitingen, een wastafel en toegangsdeur naar de tuin.

De begane grond is op de hal na, geheel voorzien van vloerverwarming.

Tuin met terrasoverkapping (aluminium | 2017) en betegeld tuinterras met zij-/achteringang. Verder is er een gazon aanwezig met ingebouwd zwembad (liner zeil is ca. 3 jaar oud) met professionele filter (ca. 2 jaar oud) en pomp (ca. 6 jaar oud) en met vaste rioleringsaansluiting.

Buitenruimte / poolhouse met elektriciteit, filterpomp opstelling en tevens is er in het achterste deel van de tuin uiteraard een waterleiding aanwezig (met name voor het (bij)vullen van het zwembad). Zwembad verwarming middels rubberen zonnecollectoren over het gehele dak.

Eerste verdieping:

Ruime overloop met toegang tot de twee ruime slaapkamers en de volledig betegelde badkamer met douche, vaste wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:

Riante tweede verdieping met een nokhoogte van ruim 2,5 meter (verlaagd plafond) waarbij er met tussenwanden een ruimte verdeling is gemaakt met allereerst de overloop | opstelplaats van de C.V. ketel (Bosch | 2015 | € 35,10 huur per maand via Hesi) en vervolgens toegang tot een tweetal (slaap-/hobby)kamers met dakvensters.

Bijzonderheden:

Deze stijlvolle woning ademt veel historie, maar is grotendeels al voorzien van alle gemakken en luxe van deze tijd en is keurig afgewerkt met grotendeels stucwerk wanden en stucwerk plafonds. De woning is voorzien van dakisolatie, en vloerisolatie op de begane grond. Het kozijnwerk is grotendeels aluminium, maar tevens zijn er hardhouten dakvensters op de tweede verdieping en is er een kunststof lichtstraat aanwezig. De gehele eerste verdieping is uitgerust met rolluiken.

Een instapklare gezellige en stijlvolle woning uit de dertiger jaren, rustig gelegen, maar tevens op steenworp afstand van uitvalswegen en winkelvoorzieningen.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info