Stein Zwartdriesstraat 36 Verkocht

In de wijk “Kerensheide” rustig gelegen goed onderhouden ruime tussenwoning met garage, vier slaapkamers en geheel omsloten tuin met overdekt terras en separate achteringang.

In de wijk “Kerensheide” rustig gelegen goed onderhouden ruime tussenwoning met garage, vier slaapkamers en geheel omsloten tuin met overdekt terras en separate achteringang.

Begane grond:

Overdekte entree, hal met laminaatvloer, behang wanden en spuitwerk plafond. Meterkast (9 groepenkast, 2 aardlekschakelaars, dag- en nachtstroomtariefmeter). Deels betegelde toiletruimte met fonteintje. Z-vormige woonkamer met laminaatvloer, deels behang- en deels stucwerk wanden, spuitwerk plafond, schouwpartij met gashaard, muurkast en open trap naar de eerste verdieping. Open keuken met tegelvoer, stucwerk wanden, verlaagd spuitwerk plafond met inbouwspots en moderne witte aanbouwkeuken (2017) in U-opstelling voorzien van een 6 pits gaskookplaat, elektrische oven, afzuigkap, vaatwasautomaat, combi-oven, koelkast en vrieskast met 4 lades. Vanuit de keuken is het overdekt terras en de tuin bereikbaar. Garage (18 m2) met kantelpoort, bereikbaar via een toegangsweg (Maretzstraat) en via de tuin aan de achterzijde. Geheel omsloten beklinkerde ... tuin met overdekt terras.

Eerste verdieping:

Overloop met laminaatvloer, behang wanden en vaste trap naar de tweede verdieping. Drie slaapkamers allen voorzien van laminaatvloeren, behang wanden en spuitwerk plafonds. Een slaapkamer is voorzien van een inbouwkast (gehele lengte van de slaapkamer). Geheel betegelde badkamer met douchecabine, vaste wastafel in wandmeubel, tweede toilet (wandcloset) en designradiator.

Tweede verdieping:

Overloop met opstelling van de c.v. combiketel (Nefit trendline | 2016 | eigendom), aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger en diverse bergruimtes. Slaapkamer 4 met bergkasten.

Bijzonderheden:

Deze keurig onderhouden woning is gelegen in de wijk “Kerensheide” en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing met uitzondering van het toiletraampje. Verder is er dakisolatie toegepast en zijn er rolluiken (6 x, waarvan 3 elektrisch bedienbaar) gemonteerd. Energielabel C.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info