Stein Secr Stregenstraat 25 Verkocht

Rustig gelegen fraai onderhouden twee-onder-een-kap-woning met aanbouw met terrasoverkapping, drie slaapkamers op de verdieping en met ruime garage met carport.

Rustig gelegen fraai onderhouden twee-onder-een-kap-woning met aanbouw met terrasoverkapping, drie slaapkamers op de verdieping en met ruime garage met carport.

Souterrain:

Ruime provisiekelder in twee delen met een hoogte van ca. 2,20 m en met opstelplaats C.V. ketel (Intergas | eigendom | 2014) en bereikbaar via de woonkamer.

Begane grond:

Hal met volledig betegeld toilet met fonteintje, garderobe kast met meter (4 groepenkast, 1 aardlekschakelaar, slimme meter en glasvezelaansluiting is aanwezig in de kelder), trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de woonkamer.

L-vormige woonkamer met haard en open verbinding naar de keuken.

Half open keuken in vaste wandopstelling met 4 pits-gaskookfornuis en afzuigkap met afvoerkanaal. Vanuit de keuken is er een toegang tot de bijkeuken met muurkast, witgoed aansluiting en toegang tot het overdekte terras.

Overdekt en betegeld tuinterras met overdekte toegang tot de garage en de oprit met carport. Verder is de tuin voorzien van een visvijver en verder ... onderhoudsvriendelijk ingerichte met nog een houten buitenberging.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, waarbij één slaapkamer via een mangat toegang biedt naar tweede verdieping en op een tweetal slaapkamers zijn muurkasten aanwezig. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een vaste kastenwand. Geheel betegelde badkamer met douche cabine, tweede toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping:

Bergzolder met een nokhoogte van ca. 0,85 m. en toegankelijk via een mangat op een van de slaapkamers.

Bijzonderheden:

Deze woning is al vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, de slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken en deels is er al vloerisolatie toegepast. Een woning op steenworp afstand van het centrum van Stein, maar aan een mooie rustige straat gelegen op een ruim perceel met een goede verhouding van oprit (met carport) en tuin.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info