Stein Sint Cornelisleen 11 Verkocht

Voortreffelijk onderhouden twee-onder-een-kap-woning met aanbouw met grote lichtstraat, drie slaapkamers op de verdieping, vaste trap tweede verdieping en fraaie tuin.

Voortreffelijk onderhouden twee-onder-een-kap-woning met in aanbouw aanwezige keuken met grote lichtstraat, drie slaapkamers op de verdieping, vaste trap naar de tweede verdieping en onderhoudsvriendelijke tuin met garage.

Begane grond:

Dit woonhuis heeft aan de voorzijde een ruime voortuin, waardoor de woning en woonkamer wat meer privacy genieten aangezien deze wat verderop het perceel liggen. Bijkomend voordeel is de ruime oprit met middels dubbele openslaande deuren toegang tot de garage.

Entree | hal met tegelvloer, meterkast (automatische 9 groepenkast met 2 aardlekschakelaar, slimme meter en glasvezelaansluiting), geheel betegelde toilet, trapopgang naar de verdieping en vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar.

L-vormige doorzon woonkamer met open doorgang naar de in de aanbouw aanwezige leefkeuken. In hoekopstelling aanwezige keukenopstelling (2009) met Boretti 4-pits gaskookfornuis met fry-top en oven met spitfunctie, afzuigkap met afvoerkanaal, koelkast en vaatwasser. Deze leefkeuken is aan de achterzijde ... geheel voorzien van raampartijen en een riante lichtstraat en profiteert daardoor van heel veel lichtinval en vanuit de keuken is er veel zicht op en toegang naar de tuin.

Optimaal op het zuidwesten gelegen onderhoudsvriendelijke grotendeels beklinkerde tuin met houten terrasoverkapping en aan de achterzijde rijkelijk groen door aanwezige groenstrook. De garage is middels een loopdeur toegankelijk vanuit de tuin.

Garage met vanaf de ruime oprit een dubbele deur, eenvoudig keukenblok met spoelbak met warm en koud water, witgoed aansluitingen, verwarming en met vlizo trap naar de bergzolder bovenop de garage.

Eerste verdieping:

Overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping, toegang tot de drie slaapkamers en volledig betegelde badkamer (2003) met vaste wastafel, douchecabine, en tweede (zwevend) toilet en designradiator.

De badkamer is voorzien van een tegelvloer en verder zijn alle ruimten voorzien van laminaatvloeren.

Bergzolder boven de garage die vanuit de garage met vlizotrap bereikbaar is.

Tweede verdieping :

Ruime tweede verdieping met betonnen vloer en op de overloop een tweetal kastruimten met opstelplaats van de C.V. ketel (Nefit | 2017 | huur via Hesi € 33,30 per maand).
Het tweede deel van de tweede verdieping is door de dakkapel ideaal bruikbaar als werkruimte of slaapkamer en heeft in de schuinte eveneens bergkasten.

Bijzonderheden:

Deze woning verkeert in zeer goede staat van onderhoud en is voorzien van deels (hard)houten kozijnen, deels kunststof kozijnen en een aluminium lichtstraat met grotendeels dubbel glas. De woning is verder uitgerust met dakisolatie en spouwmuurisolatie en er zijn rolluiken aanwezig op de slaapkamers aan de achterzijde van de woning en op de dakkapel.

De woning is rustig gelegen, maar toch ook op loopafstand van supermarkten en op korte afstand van uitvalswegen waaronder de snelweg.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info