Stein Heerstraat Noord 81 Verkocht

Centraal gelegen tussenwoning met o.a. vier slaapkamers op de verdieping, compacte badkamer, bijkeuken, inpandige verbinding naar stalletje en auto toegang achterom.

Centraal gelegen tussenwoning met o.a. vier slaapkamers op de verdieping, compacte badkamer, bijkeuken, inpandige verbinding naar stalletje en auto toegang achterom.

Souterrain:

Provisiekelder bereikbaar via de keuken en met hoogte van ca. 1,94 m.

Begane grond:

Hal met toilet, meterkast (3 groepenkast, slimme meter), trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de keuken | woonkamer.

Doorzon woonkamer met open haard en open verbinding naar de keuken.

Half open keuken in wandopstelling met 4 pits-gaskookfornuis, elektrische oven (defect) en afzuigkap met afvoerkanaal. Vanuit de keuken is er de trapingang naar de kelder en doorgang naar de bijkeuken.

Bijkeuken met opstelplaats van de keukengeiser (Vaillant | eigendom) en met doorgang naar het stalletje en toegang tot de tuin | achterom ingang.

Stalletje met opstelplaats van de C.V. ketel (Radson | eigendom).

Ruime en bovenal diepe tuin met terrasoverkapping en veel privacy aan de achterzijde. De tuin is aan de achterzijde tevens aangesloten op een per ... auto toegankelijke openbare toegangsweg.

Eerste verdieping:

Overloop toegang tot de vier slaapkamers, compacte badkamer met zitbad en met mangat naar de tweede verdieping.

Boven het stalletje is tevens een compacte bergzolder aanwezig die toegankelijk is via een luik.

Tweede verdieping:

Bergzolder met een nokhoogte van ca. 1,54 m. en toegankelijk via een mangat op de overloop.

Bijzonderheden:

Deze woning is in zijn geheel gedateerd ten opzichte van de moderne woonwensen, maar verdient zeer zeker de uiteindelijke modernisering. Met name is de vier slaapkamer indeling en de aanbouwdelen in combinatie met de riant diepe tuin met auto toegankelijkheid en de centrale ligging hetgeen deze woning interessant maakt. Verder is de woning nog voorzien van rolluiken op de gehele eerste verdieping.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info