Stein Sanderboutlaan 54 Verkocht

Eengezinswoning verkocht in Stein

Aan groene en geliefde straat gelegen halfvrijstaand woonhuis met aanbouw, garage, drie slaapkamers, vaste trap naar de ruime tweede verdieping en op het zuidoosten gelegen tuin met veel privacy.

Souterrain:

Provisiekelder ca. 3,75 m x 1,95 m, bereikbaar via de hal.

Begane grond:

Entree | hal met tegelvloer, behang wanden en stucwerk plafond, meterkast (3 groepenkast met 1 aardlekschakelaars, slimme meter, glasvezel aansluiting), half betegeld toilet, trap met toegang tot de kelder en trap opgang naar eerste verdieping, deur met toegang naar de woonkamer en naar keuken.

Woonkamer ca. 7,33 m x 3,98 m met vloerbedekking, stucwerk wanden, houten schroten plafond en met dubbele openslaande deuren naar de tuinkamer.

Keuken ca. 3,38 m x 2,31 m, voorzien van vloerbedekking en half betegelde wanden, houten schroten plafond en uitgerust met een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, elektrische oven, koelkast met vriesvak en elektrische boiler (Daalderop | eigendom) en vanuit de keuken is er de toegang tot de ... tuinkamer.

Tuinkamer ca. 5,70 m x 2,97 m met tegelvloer, geverfd metselwerk wanden en houten schroten plafond met aansluitingen voor witgoed, dubbele openslaande deuren naar de tuin als ook een loopdeur.
Tuin met vrijwel geheel betegeld terras, toegang tot de garage ca. 5,82 m x 3,27 m.

Eerste verdieping:

Overloop met vloerbedekking, behang wanden en stucwerk plafond, met toegang tot de slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de tweede verdieping.
Drie slaapkamers:
1= ca. 3,72 m x 2,84 m met muurkast.
2 = ca. 3,42 m x 2,93 met muurkast.
3 = ca. 3,67 m x 2,89 m.
Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, behang wanden en stucwerk plafonds.
Driekwart betegelde badkamer ca. 2,08 m x 1,72 m met douchebak, vaste wastafel en elektrisch verwarmingstoestel.

Tweede verdieping | zolder:

De tweede verdieping ca. 5,98 m x 2,47 m is voorzien van een betonnen vloer en heeft een fraaie nokhoogte van ca. 2,31 m met opstelling van de cv. ketel (Daalderop | 2004 | eigendom). De zolder is verder al deels van binnenuit geïsoleerd en kan nog prima als extra kamer worden afgewerkt.

Bijzonderheden:

Deze woning heeft veel potentie, maar verdient de nodige modernisering, want is onder andere nog vrijwel geheel voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. Op alle ramen rolluiken aanwezig op de voor- en achtergevel, behalve het voorkamerraam en de voordeur met bovenraam. De rolluiken boven zijn nieuw aangebracht in 2016. Via de oprit is er eveneens een toegang achterom.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info