Stein LB De Libel 13 Prijs: € 249.000 k.k.

Eengezinswoning te koop in Stein LB

Aan plantsoen gelegen jonge hoekwoning met vier slaapkamers, buitenberging, twee eigen parkeerplaatsen en een garagebox.

Begane grond:

Overdekte entree | hal met meterkast (9 groepen automatische schakelkast, 2 aardlekschakelaars en slimme meter en glasvezelaansluiting).

Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Op de verdieping is een vergelijkbaar separaat toilet aanwezig, afzonderlijk van de badkamer. Doorzon woonkamer met toegang tot de open keuken en met trapkast.

Open keuken in hoekopstelling voorzien van een 4-pits gaskookfornuis, afzuigkap met afvoerkanaal, combi magnetron, koelkast en vaatwasautomaat en granieten werkblad.

Middels dubbele openslaande deur is de betegelde en onderhoudsvriendelijke tuin toegankelijk met houten terrasoverkapping, buitenberging en met toegang naar zowel de parkeerplaatsen | garagebox als ook naar de openbare weg.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de twee slaapkamers waarbij de slaapkamer aan de voorzijde toegang heeft tot het balkon. Tevens is vanaf de ... overloop het separaat volledig betegelde toilet aanwezig met fonteintje en toegang tot de geheel betegelde badkamer met ligbad, dubbele wastafel en douche cabine.

Tweede verdieping:

Overloop met toegang tot de twee slaapkamers, toegang tot de waskamer met witgoedaansluitingen, opstelplaats van de mechanische ventilatie en de C.V. ketel (Remeha Calenta | 2011 | eigendom). In de achterste slaapkamer is via schuifdeuren een inloopkast aanwezig met zolderruimte die bereikbaar is via een vlizotrap. Deze gehele verdieping ademt veel ruimte door de hoge plafonds (hoogste punt is ca. 4,32 m).

Derde verdieping:

Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap in een van de slaapkamers.

Bijzonderheden:

Dit jonge woonhuis is voorzien van PVC vloeren op de begane grond en eerste verdieping en deels siergrindvloer op de tweede verdieping. Verder is het huis geheel voorzien van hardhouten kozijnen en heeft een geheel isolatiepakket (vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en dubbele beglazing). De woning is door de hoekligging en locatie aan het plantsoen fraai gelegen, optimaal in de nabijheid van supermarkten en uitvalswegen. Een complete en robuuste gezinswoning. Deze woning wordt aangeboden met twee separate parkeerplaatsen op het gemeenschappelijke achter terrein en een garagebox met parkeerplaats.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info