Spaubeek Hobbelrade 44 Verkocht

Eengezinswoning verkocht in Spaubeek

Halfvrijstaand karakteristiek woonhuis met aanbouw, drie slaapkamers, twee badkamers en met nog meer mogelijkheden op ruime tweede verdieping.

Souterrain:

Gewelfde provisiekelder (hoogte van ca. 1,60 m) bereikbaar via de keuken.

Begane grond:

Entree | hal met tegelvloer, muurkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de betegelde badkamer die voorzien is van een ligbad en vaste wastafel. De ruimte op deze plek vooraan in de woning zou tevens kunnen dienen als werkkamer of praktijkruimte.

Woonkamer met deels tegelvloer en deels PVC vloer, gashaard met afstandbediening, meterkast (9 groepen schakelkast met krachtstroomaansluiting, slimme meter en glasvezel aansluiting).

Open keuken met tegelvloer met vloerverwarming en voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, vaatwasautomaat, combi-magnetron, koelkast en met granieten werkblad. Vanuit de keuken is er toegang tot het tussenportaal met een bergkast en half betegeld toilet met fonteintje. Deze ruimte heeft een buitendeur en doorgang naar ... de wasruimte met witgoedaansluiting en tevens is vanuit deze ruimte de tuin toegankelijk.

Betegeld terras met buitenberging. De tuin is bereikbaar via een dubbele poort en daardoor zelfde met auto achterom bereikbaar. Naast de woning is nog een groenstrook gelegen die ook tot het eigendom behoort.

Eerste verdieping:

Ruime overloop met trappenhuis en voorzien van vloerbedekking, drie slaapkamers: 1= aan voorzijde gelegen en ca. 5,20 m 3,30 m met aangrenzend de betegelde badkamer met ligbad, wastafel en tweede toilet, 2 = tevens aan voorzijde gelegen en ca. 3,70 m x 3,20 en 3 = aan de achterzijde gelegen en ca. 4,60 m x 3,50 m. De slaapkamers zijn voorzien van authentieke houten plankenvloer.

Tweede verdieping | zolder:

Trapopgang met toegang tot de royale zolder ruimte met een nokhoogte van 3,30 m en met opstelling van de cv. ketel (Remeha Quinta | 2010 | huur via Volta voor € 41,21 per maand). Deze ruimte biedt door de omvang veel mogelijkheden om te gebruiken, bijvoorbeeld als werkruimte of extra slaapkamer.

Bijzonderheden:

Dit royale woonhuis is in 2002 geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. In de hoofdbouw en de aanbouw is dakisolatie aangebracht en van de buiten muur is de spouw in 2011 geïsoleerd. Verder zijn er op de bovenverdieping overal en op de begane grond deels rolluiken aanwezig.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info