Sittard Hendrik Luijtenstraat 20 Prijs: € 89.000 k.k.

Volledig te renoveren tussenwoning met o.a. kelder, drie slaapkamers, ruime terrasoverkapping, royaal tuinhuis, buitenberging en achteringang.

Volledig te renoveren tussenwoning met o.a. kelder, drie slaapkamers, ruime terrasoverkapping, royaal tuinhuis, buitenberging en achteringang.

Perceel / tuin:

Ruime deels betegelde voortuin met siergrind en toegang tot de woning. Langs de achterzijde is de tuin direct toegankelijk middels een gezamenlijk toegangspad en stalen poort.

Souterrain:

Provisiekelder bereikbaar via de hal en met een hoogte van ca. 1,81 m.

Begane grond:

Hal met trap naar de verdieping, traptoegang naar de kelder, meterkast (slimme meter met 4 automatische groepen en 1 aardlekschakelaar), toegang naar de keuken en naar de woonkamer en grotendeels betegelde toiletruimte met staand toilet met stortbak en fraaie sticker collectie.

Gesloten keuken met eenvoudige keukenkastenopstelling met gaskookstel met oven en toegang tot de overdekte tuin.

Doorzon eet-/woonkamer met aanwezige airco binnenunit en gashaard aansluiting in schouw.

Geheel betegelde tuin met overdekt terras met buiten unit van de airco, stenen buitenberging en riant ... houten tuinhuis en naastgelegen stalen toegangspoort naar het gemeenschappelijke pad dat een achteringang biedt.

Eerste Verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en badkamer en vlizo trap naar de tweede verdieping.

Badkamer met wastafel, douchebak en witgoed aansluiting.

Tweede verdieping:

Via vlizo trap bereikbare bergzolder met een nokhoogte van ca. 1,70 m.

Bijzonderheden:

Dit woonhuis is geheel te renoveren, o.a. nog volledig voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en niet voorzien van centrale verwarming noch isolatie. Qua ligging is deze woning fraai gelegen aan de rand van het Sittardse centrum op ca. 13 min. loopafstand.

Projectnotaris:

Tomlow + Partners Notarissen, gevestigd aan de Akerstraat 77, 6417 BJ te Heerlen.

Anti-speculatiebeding:

In de eigendomsakte wordt een anti-speculatiebeding opgenomen (woning voor eigen gebruik voor een minimale periode van 24 maanden).

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info