Sittard Dagobertstraat 25 Verkocht

Op een rustige locatie gelegen in de wijk “Lahrhof”, goed onderhouden tussen gebouwd woonhuis met uitbouw, carport en geheel omsloten tuin met tuinhuis en separate achteringang.

Op een rustige locatie gelegen in de wijk “Lahrhof”, goed onderhouden tussen gebouwd woonhuis met uitbouw (= bijkeuken) , 3 slaapkamers, vaste trap naar de tweede verdieping met mogelijkheid voor het realiseren van een vierde slaapkamer, carport en geheel omsloten tuin met tuinhuis en separate achteringang.

Begane grond:

Overdekte entree door de aanwezigheid van een carport (ca. 6,50 m x 2,40 m) aan de voorzijde van de woning. Hal met tegelvloer, meterkast (4 groepenkast met aardlekschakelaars). Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. T-vormige woonkamer met parketvloer, dubbele openslaande tuindeuren en trapkast.

Open keuken in hoekopstelling met tegelvloer, voorzien van een keramische kookplaat, RVS afzuigkap met afvoerkanaal, elektrische combi-oven, koelkast en vrieskast met 2 laden.

Bijkeuken met tegelvoer en aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger, bereikbaar via de keuken en met toegang naar de tuin.

Mooie geheel beklinkerde tuin met terras, houten tuinhuis en separate achteringang ... (erfdienstbaarheid van voetpad).

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot drie slaapkamers, geheel voorzien van laminaatvloeren en met vaste trap naar de tweede verdieping.

Geheel betegelde gemoderniseerde badkamer met ligbad inclusief douche gedeelte, vaste wastafel in wandmeubel en tweede toilet (wandcloset).

Tweede verdieping:

Ruime tweede verdieping (nokhoogte ca. 2,90 m) met de mogelijkheid voor het realiseren van een vierde slaapkamer. Opstelling van de cv-ketel (AWB | 2006 | huur € 25,80 per maand via Volta).

Bijzonderheden:

Dit mooie instapklare woonhuis heeft een prima isolatiepakket met energielabel B (vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en dubbele beglazing). Verder zijn er een 5-tal rolluiken geplaatst (eerste verdieping) en is de woning voorzien van kunststof kozijnen. Deze ideale gezinswoning is gelegen vlak bij de winkels en de basisschool Lahrhof.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info