Sittard Vrangendael 63 Verkocht

In 2018 compleet gerenoveerde en gemoderniseerde ruime instapklare gezinswoning (3 slaapkamers) met aanbouw (leefkeuken), berging en mooie tuin met optimale privacy, gelegen in een rustige woonomgevi

In 2018 compleet gerenoveerde en gemoderniseerde ruime instapklare gezinswoning (3 slaapkamers) met aanbouw (leefkeuken), berging en mooie tuin met optimale privacy, gelegen in een rustige woonomgeving.

Souterrain:

Provisiekelder ca. 4,15 m x 2,00 m met tegelvoer en stucwerkwanden, bereikbaar via een portaal met tegelvloer op de begane grond met opstelling van de c.v. combiketel (2018 | Vaillant | eigendom) en aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger; het portaal is weer bereikbaar via de hal.

Begane grond:

Entree | hal met tegelvloer, stucwerk wanden, stucwerkplafond met inbouwspots en meterkast (9 groepenkast, 2 aardlekschakelaars en dag- en nachtstroom tariefmeter). Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset, fonteintje en verlaagd stucwerkplafond met inbouwspot. Ruime L-vormige woonkamer ca. 6,90 m x 5,70 m | 3,60 m met tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Royale open keuken (=aanbouw) ca. 5,66 m x 3,64 m met tegelvloer, stucwerk wanden, verlaagd stucwerk plafond met inbouwspots, lichtkoepel en ... dubbele openslaande deuren naar het terras en de tuin. Luxe aanbouwcombinatie (2018) in hoek- en wandopstelling, voorzien van een inductiekookplaat, rvs afzuigkap, elektrische combi oven, stoomoven, koelkast en vaatwasautomaat (alle apparatuur is van het merk Miele). Berging ca. 3,36 m x 2,33 met tegelvloer en stucwerk wanden. Geheel omsloten tuin (nieuw hekwerk) met mooi terras, gazon en separate achteringang.

Eerste verdieping:

Overloop met laminaatvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met inbouwspots en vlizotrap naar de tweede verdieping | zolder. Drie slaapkamers: 1 = ca. 3,95 m x 2,75 m, 2 = ca. 3,00 m x 2,86 m en 3 = ca. 2,87 m x 2,75 m, allen met laminaatvloeren, stucwerk wanden en stucwerk plafonds, waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van inbouwspots en kabelaansluiting. Geheel betegelde luxe, moderne badkamer ca. 2,67 m | 1,84 m met inloopdouche, tweede toilet (wandcloset), vaste wastafel in wandmeubel, design radiator en verlaagd plafond met inbouwspots.

Tweede verdieping | zolder:

Geheel begaanbare en geïsoleerde bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap vanaf de overloop.

Bijzonderheden:

Deze mooie instapklare gezinswoning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verder is er in de nieuwe aanbouw, vloer-, spouwmuur- en dakisolatie toegepast. De hoofbouw is voorzien van vloer- en dakisolatie en de hal, woonkamer en keuken van vloerverwarming.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info