Schimmert Kruisstraat 19 Verkocht

Eengezinswoning verkocht in Schimmert

Op een mooie en rustige lokatie gelegen goed onderhouden ruime 2 onder 1 kapwoning met aanbouw en inpandig bereikbare garage, 4 slaapkamers en royale diepe tuin met optimale privacy.

Souterrain:

Geheel betegelde provisiekelder met toegang naar de kruipruimte, aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger, bereikbaar via de hal.

Begane grond:

Overdekte entree, hal met tegelvloer en meterkast (10 groepen, 1 krachtgroep, 2 aardlekschakelaars en dag- en nachttariefmeter). Geheel betegelde toiletruimte met verlaagd plafond inclusief inbouwspots.

De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een eiken parketvloer, sierpleisterwerk wanden, stucwerk plafond en open verbinding met de keuken.

Royale keuken met tegelvloer inclusief vloerverwarming, sierpleisterwerk wanden, verlaagd plafond (Agnes plafondplaten) met inbouwverlichting, lichtstraat, schuifpui naar het overdekt terras en een aanbouwcombinatie (2016) in hoekopstelling voorzien van een gaskookplaat, rvs afzuigkap, magnetron, elektrische oven, koelkast en ... vaatwasautomaat.

Vanuit de keuken is het portaal, de woonkamer en de hal bereikbaar.
Portaal met tegelvloer en toegang naar de carport en de garage.
Ruime garage met dubbele houten poort en smeerput. Tevens toegang naar de tuin.

Royale tuin met overdekt terras, gazon, vijverpartij, diverse bergingen en optimale privacy.

Eerste verdieping:

Overloop met laminaatvloer, sierpleisterwerk wanden, systeemplafond (Agnes plafondplaten met inbouwspots) en toegang naar de badkamer, de tweede verdieping middels een vaste trap en de 4 slaapkamers, allen voorzien van laminaatvloeren, sierpleisterwerk wanden en systeem plafonds (Agnes plafondplaten).

Geheel betegelde badkamer met inloopdouche, vaste wastafel, tweede toilet (wandcloset), systeem plafonds (Agnes plafondplaten), design radiator, vloerverwarming en 2 Velux dakramen.

Tweede verdieping:

Bergzolder met opstelling van de cv-ketel (Daalderop | 2008 | eigendom).

Bijzonderheden:

Deze ruime 2 onder 1 kapwoning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, dakisolatie en spouwmuurisolatie (2015) met energielabel B. Verder zijn er diverse rolluiken en een zonnescreen (voorzijde woonkamer) gemonteerd.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info