Schimmert Mareweg 3 Verkocht

Rustig gelegen vrijstaande woning met dubbele garage, doorzon woonkamer, gesloten keuken, 3 slaapkamers, badkamer en geheel omsloten tuin met overdekt terras, houten tuinhuis en gazon.

Rustig gelegen vrijstaande woning met dubbele garage, doorzon woonkamer, gesloten keuken, 3 slaapkamers, badkamer en geheel omsloten tuin met overdekt terras, houten tuinhuis en gazon.

Begane grond:

Overdekte entree, ruime hal met tegelvloer, schoonmetselwerk wanden, kunststof schroten plafond, meterkast (7 groepenkast, 2 aardlekschakelaars, dag- en nacht tarief meter), garderobe en toegang naar de eerste verdieping, woonkamer en de geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en novilon vloer.

Doorzon woonkamer met tegelvloer, deels schoonmetselwerk- en deels sierpleisterwerk wanden kunststof schroten plafond en open verbinding met de keuken.

Keuken met tegelvloer, schoonmetselwerk wanden, kunststof systeem plafond, met deur naar het overdekt terras en de tuin. Aanbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron en vaatwasautomaat.

Bijkeuken met tegelvloer, deels betegelde wanden, kunststof schroten plafond en aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger, bereikbaar via ... het overdekt terras en de garage (1).

Garage (1) met lessenaars dak en vliering, dubbele houten poort en toegang naar de kruipruimte.
Garage (2) met plat dak, aan de voor-en achterzijde voorzien van dubbele houten poorten en via een separate deur toegang naar de tuin.

Leuke geheel omsloten tuin met overdekt terras, houten tuinhuis en gazon.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang naar de 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop en de drie slaapkamers zijn voorzien van een novilon vloeren, schoonmetselwerk- | behang wanden en kunststof schroten plafonds.

Geheel betegelde badkamer met douche, dubbele vaste wastafel, tweede toilet (wandcloset), bidet, novilon vloer en kunststof schroten plafond.

Tweede verdieping | Zolder:

Bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap vanuit een slaapkamer, met opstelling van de c.v. combiketel (Vaillant | 2015 | huurtoestel).

Bijzonderheden:

Deze mooi gelegen vrijstaande woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, dakisolatie en spouwmuurisolatie met energielabel B. Verder zijn er een 7-tal screens (aan de voor- en rechterzijde van de woning)
gemonteerd. Tevens is de woning voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping (met uitzondering van de bijkeuken en de 2 garages). Deze woning verdient te worden aangepast aan de huidige wooneisen | woonwensen.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info