Munstergeleen Steengrub 8 Verkocht

Rustig gelegen en goed onderhouden twee onder een kap woning met royale aanbouw, garage, 2 slaapkamers (voorheen 3) op de eerste verdieping, 3e (zolder) slaapkamer met dakkapel op de tweede verdieping

Rustig gelegen en goed onderhouden twee onder een kap woning met royale aanbouw, garage, 2 slaapkamers (voorheen 3) op de eerste verdieping, 3e (zolder) slaapkamer met dakkapel op de tweede verdieping en geheel omsloten tuin met terras, tuinhuis en optimale privacy.

Begane grond:

Entree| hal met eiken planken vloer, doorgang naar woonkamer, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en meterkast (5 groepenkast, 2 aardlekschakelaars en dag- en nachttarief meter).

Woonkamer met plankenvloer, spuitwerk plafond, trapkast met toegang naar de kruipruimte en open verbinding naar de keuken en de tuinkamer (1990). Aanbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasautomaat. Tuinkamer met eiken plankenvloer, stucwerk plafond met inbouwspots en schuifpui naar het terras en de tuin. Vanuit de tuinkamer is er toegang naar het overdekte terras, dat weer toegang geeft naar de garage en de tuin.

De garage is verdeeld in een wasruimte met aansluitpunten voor de wasautomaat en ... wasdroger en een berging, voorzien van een tegelvloer en een kantelpoort met loopdeur.

Geheel omsloten onderhoudsvriendelijke (beklinkerde) tuin met overdekt terras, houten tuinberging en optimale privacy.

Eerste Verdieping:

Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping en toegang tot de twee slaapkamers (voormalig 3 slaapkamers) en de badkamer.

Geheel betegelde badkamer met ligbad, vaste wastafel in wandmeubel, wandcloset en design radiator.

De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van spuitwerk plafonds, laminaatvloeren en glasvezel behang wanden. De beide slaapkamers zijn uitgerust met rolluiken.

Tweede verdieping:

Overloop met laminaatvloer en toegang naar de c.v. ruimte met opstelling c.v. ketel (Nefit | HR combi | eigendom | 1995), de bergruimte en de derde slaapkamer met dakkapel, laminaatvloer en bergkast.

Bijzonderheden:

Deze mooie uitgebouwde instapklare woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verder zijn er diverse rolluiken (5x) gemonteerd. De woning heeft een goed isolatiepakket met energielabel C.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info