Meerssen Bunderstraat 224 Prijs: € 249.000 k.k.

Twee-onder-een-kap-woning met o.a. garage, twee ruime werkruimten / potentiële slaapkamers op de begane grond, twee slaapkamers op de verdieping en vaste trap met ruime tweede verdieping.

Twee-onder-een-kap-woning met o.a. garage, twee ruime werkruimten / potentiële slaapkamers op de begane grond, twee slaapkamers op de verdieping en vaste trap met ruime tweede verdieping.

Perceel / tuin:
Voortuin met ruime oprit voor plaats voor meerdere auto’s. Vanaf de zijstraat (Oranje Nassaustraat) is het perceel toegankelijk middels houten poort voor toegang (eveneens direct tot de garage). Het perceel loopt diep door met nog een fraaie buitenruimte met veel privacy.

Souterrain:

Twee provisiekelders met hoogte van ca. 1,83 m bereikbaar via de hal.

Begane grond:

Entree | hal met fraaie vloertegels, opstelplaats meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars, slimme meter en glasvezelaansluiting aan voorgevel), traptoegang naar het souterrain, trapopgang naar de verdieping, toegang tot de woonkamer en directe toegang tot en vanuit de tuin.

Doorzon woonkamer met spanplafond en met een doorgang naar de keuken.

Keuken met dubbele spoelbak, 4-pits gaskookfornuis en afzuigkap met afvoerkanaal en met een spanplafond ... tevens met toegang tot de tuin en toegang naar de hal richting het achterbereik.

Vanuit deze hal is de voormalige badkamer bereikbaar met witgoed aansluitingen, het geheel betegelde toilet, de eerste hobbyruimte/slaapkamer. Tevens is er in deze hal in het plafond een toegangsmogelijkheid naar de compacte bergzolder die boven dit achterdeel aanwezig is.

De twee achterste ruimten zijn achtereenvolgend bereikbaar, waarbij de eerste ruimte een buitendeur heeft en nogmaals een toegang naar de bergzolder en de tweede ruimte aangrenzend is aan de garage. Beide ruimten zijn voorzien van een vaste wastafel.

De tuin biedt zowel naast/direct achter de woning een betegeld zitgedeelte met schaduwdoek overkapping en vervolgens nog aan de achterzijde van de garage een ruim tuin bereik met een aanwezige vijver.

Eerste verdieping:

Ruime en charismatige overloop met toegang tot de twee ruime slaapkamers en de volledig betegelde badkamer met ligbad met whirpool functie, vaste wastafel, tweede toilet en douche cabine en de hele badkamer is voorzien van een spanplafond.

Boven de achterbouw van de woning is tevens een op twee plaatsen bereikbare compacte bergzolder aanwezig.

Tweede verdieping:

Riante tweede verdieping toegankelijk met wederom de fraaie trappartij en met een hoogte van ruim 2,27 meter (verlaagd plafond) met opstelplaats van de C.V. ketel in de ketelruimte (Remeha Calenta | 2015 | eigendom en met onderhoudscontract en garantie). Een mooie ruimte die dienst kan doen als hobbyruimte of wederom een extra slaapkamer.

Bijzonderheden:

Deze jaren twintig woning heeft veel charisma, is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en rolluiken op vrijwel alle ramen. Daarnaast is het dak geisoleerd en zijn er in meerdere ruimten afzonderlijke mechanische ventilatiemogelijkheden aanwezig. Ook is de woning uitgerust met een volledig alarmsysteem (2018) met meldkamerkoppeling (ter overname).

Gelegen op gunstige afstand van zowel snelweg als het winkelhart van Meerssen.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info