Hoensbroek Klinckenberghstraat 4 Verkocht

Vrijstaande woning met drie slaapkamers, moderne badkamer, luxe keuken met Boretti apparatuur, eigen parkeerplaats en overkapping naar compacte onderhoudsvriendelijke tuin.

Vrijstaande woning met drie slaapkamers, moderne badkamer, luxe keuken met Boretti apparatuur, eigen parkeerplaats en overkapping naar compacte onderhoudsvriendelijke tuin.

Perceel / tuin:

Dit perceel is gelegen op een kleinschalig woonerf en is aan de voorzijde voorzien van een parkeerplaats op eigen grond, toegang tot de woning, de buitenberging en dubbele poort naar de overkapping en tuin.

Begane grond:

Overdekte entree met videodeurbel | hal meterkast (automatische groepenkast met 9 groepen en 2 aardlekschakelaars en dag- en nachttariefmeter), geheel betegeld toilet met zwevend closet, fonteintje en mechanische ventilatie, trapkast, trap ophang naar de verdieping en doorgang naar woonkamer.

L-vormige woonkamer met speelse erker aan de voorzijde en loopdeur voor directe tuin toegang en open doorgang naar de keuken.

Moderne keuken (2015) in hoekopstelling en met royaal Boretti 6-pits fornuiselement met oven en eveneens een Boretti afzuigkap met afvoerkanaal, combinatie koel-/vrieskast en fraai keramiek ... aanrechtblad.

In de hal en woonkamer is een parketvloer aanwezig en in de keuken en toilet zijn tegelvloeren aanwezig.

Vanuit de keuken en woonkamer is de geheel betegelde onderhoudsvriendelijke tuin bereikbaar. In deze tuin is vrijwel maximale privacy aanwezig en eveneens is een deel van de tuin overdekt in de richting van de toegangspoort aan de straatzijde, dat daardoor dienst kan doen als carport, dan wel overdekte buitenberging.

Zowel via deze overkapping, als vanuit de voorzijde van de woning is de buitenberging bereikbaar met opstelplaats van de C.V. ketel (Vaillant HR Solide | 2009 | eigendom) en met witgoedaansluiting.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en airconditioning unit (Fuji | eigendom | 2016 | buitenunit op plat dak keuken/buitenberging).

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van twee vaste kastenopstellingen. De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche, tweede toilet, dubbele wastafel en mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:


Deze jonge vrijstaande woning is volledig geïsoleerd, vrijwel geheel voorzien van hardhouten kozijnen (verfwerk 2015), kunststof deuren bij voordeur en buitenberging (2018). Er zijn rolluiken aanwezig die middels het Somfy systeem (2016) elektrisch en zelfs op afstand (internet) kunnen worden bediend. De woning is volledig instapklaar door de goede staat van onderhoud. Daar bovenop is het huidig voorschot voor elektra en gas voor deze woning voorgesteld op € 110,- per maand dat de woonlasten van deze woning ook financieel gezien aantrekkelijk maakt.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info