Grevenbicht Kuppelkovenderstraat 67 Verkocht

Robuuste ruime woning met vijf slaapkamers, inpandig bereikbare garage, ruime tuin, volledig onderkelderd en voortreffelijk onderhouden.

Robuuste ruime woning met vijf slaapkamers, inpandig bereikbare garage, ruime tuin, volledig onderkelderd en voortreffelijk onderhouden.

Perceel / tuin:

De woning is gelegen aan de buitenrand van Grevenbicht en daardoor omgeving door uitvalswegen richting o.a. ook de A2 ter hoogte van Born.

Op het perceel van 515 m2 is aan beide zijden van de woning een afstand tot de perceelgrens aanwezig gebleven. Aan een zijde bevindt zich daar de garage met oprit met plaats voor meerdere auto, tevens naast elkaar.

Aan de andere zijde is een grote poort aanwezig die een directe doorgang biedt vanaf de straat/de voortuin naar het betegelde en overdekte terras en de tuin.

Het perceel ligt met de tuinrichting mooi op het zuidoosten en geniet veel zoninval in zowel de tuin als op het terras.

Souterrain:

Vanuit de bijkeuken aan de achterzijde van de woning is de traptoegang aanwezig naar de souterrain ruimten. Door de betegelde vloer en de fraaie hoogte van ca. 2,18 m is de eerste ruimte een fraaie bergruimte die op zijn beurt ... toegang biedt tot een tweede betegelde bergruimte en vanuit deze ruimte is er nog toegang tot overige (niet afgewerkte kelderruimten) die desalniettemin wel keurig dienst kunnen doen voor opslag aangezien ook hier de hoogte nog ca. 2,03 m bedraagt.

Begane grond:

Uiterst ruime entree | hal, met garderobe nis toilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast (met automatische 10 groepenkast met 2 aardlekschakelaars en slimme meter) en toegang tot de woonkamer.

L-vormige woonkamer met parketvloer, schuifpui voor toegang tot het betegelde en overdekte terras en doorgang naar de keuken.

Keuken (2010) met tegelvloer, in hoekopstelling ingericht en voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, elektrische oven, vaatwasser en koelkast.

Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken waar witgoedaansluitingen aanwezig zijn. Vanuit de bijkeuken is de garage inpandig bereikbaar, is er een traptoegang naar de souterrain ruimten en is er een loopdeur voor toegang tot het betegelde terras en de tuin.

De garage is voorzien van een elektrische sectionaalpoort met afstandbediening, uitgerust met een wastafel en voorzien van verwarming.

Onderhoudsvriendelijke tuin, grotendeels met gazon en enkele perkjes en apart terras, maar met aansluitend aan de woning een groot betegeld en grotendeels overdekt terras (48 m2) dat tevens middels de schuifpui vanuit de woning toegankelijk is.

Eerste verdieping:

Ruime overloop met directe toegang tot de drie slaapkamers (waarvan een met dubbele muurkast) en de badkamer met douche cabine, ligbad, tweede toilet en wastafel. De vierde slaapkamer op deze verdieping is bereikbaar via een van de andere slaapkamers en biedt op zijn beurt toegang tot de bergingsruimte met opstelplaats van de C.V. ketel (Nefit Ecomline | eigendom | 2004) en 80 liter boiler.

Tweede verdieping:

Met vaste trap bereikbare tweede verdieping (tevens betonnen vloer) met overloop, bergruimte en volledig afgewerkte vijfde slaapkamer met groot dakraam.

Bijzonderheden:

Dit vrijstaande woonhuis is mooi landelijk gelegen, vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ dubbele beglazing, ingebouwde rolluiken (op 4 slaapkamers en de achterdeur bijkeuken), Alkreflex isolatiefolie in de spouwmuren en dakisolatie (nadat in 2014 het volledige dak is vernieuwd). De woning is in zijn geheel voortreffelijk onderhouden en biedt veel ruimten en daarmee mogelijkheden en op interessante locatie.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info