Geulle Essendijk 30 Verkocht

Vrijstaand op breed perceel gelegen woonhuis met dubbele kelder, aanbouw, twee riante slaapkamers op de verdieping, moderne badkamer en royale tweede verdieping.

Vrijstaand op breed perceel gelegen woonhuis met dubbele kelder, aanbouw, twee riante slaapkamers op de verdieping, moderne badkamer en royale tweede verdieping.

Souterrain:

Vanuit de hal bereikbare kelderruimten (2) met een prima sta hoogte en ideaal voor extra provisieruimte.

Begane grond:

Oprit met meer dan voldoende plaats voor meerdere auto’s, groenstrook en overdekte entree.

Entree | hal met tegelvloer, trapopgang naar de verdieping en toegang naar de kelder met opstelplaats meterkast (draaischijf meter met dag- en nachttariefmeter, 4 groepenkast met druk- en smeltzekeringen en 2 aardlekschakelaars, glasvezelaansluiting is aanwezig in de woonkamer), half betegeld toilet en doorgang naar de woonkamer en hal.

Doorzon woonkamer met gashaard bij schouwpartij en met veel lichtinval door raampartij die de gehele hoek van de woonkamer beslaat.

Bijkeuken met vaste wastafel en met opstelplaats C.V. ketel (Agpo Econpact HR | eigendom | 2001) en met doorgang naar de in aanbouw aanwezig zijnde keuken.

Keuken met ... eenvoudige kastopstelling met 4-pits gaskookfornuis, afzuigkap en spoelbak, toegang tot de tuin en doorgang naar de tweede bijkeuken met vaste wastafel en witgoedaansluiting.

In de tuin is in de breedte een bakstenen schuur aanwezig en achter de tweede bijkeuken is nog een plantenkas aanwezig. De tuin is gelegen op het noordoosten, maar door de ligging van de woning is het vrijwel de gehele dag mogelijk om van de zoninval te genieten.

Eerste verdieping:

Riante overloop met trapopgang naar de tweede verdieping, separaat tweede toilet, toegang tot de twee grote slaapkamers en de badkamer. De overloop en de voorste slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, de andere slaapkamer van zeilvloer.

Geheel betegelde moderne badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en designradiator.

Tweede verdieping | zolder:

Met vaste trap bereikbare tweede verdieping met een verlaagd plafond van ca. 2,14 m en daarmee nog optimaal geschikt voor nadere invulling en met een huidige indeling van ruimten waarbij een hobby-/slaapkamer ontstaan is en diverse bergruimten/-kasten.

Bijzonderheden:

Dit vrijstaande woonhuis is rustig, maar goed bereikbaar gelegen, grotendeels nog wel voorzien van enkele beglazing, dubbele beglazing is aanwezig in het voorgevelraam en in de aanbouw met houten en kunststof kozijnen. Rolluiken zijn aanwezig aan de zijgevel, achtergevel en in het keukenraam van de aanbouw. Verder is al een gedeelte van het hoofddak geïsoleerd en is het dakleer van het platte dak eind 2017 vernieuwd.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info