Geulle Moorveldsberg 78 Verkocht

Keurig onderhouden en levensloopbestendig ingerichte halfvrijstaande woning met twee badkamers, twee keukens, 4 slaapkamers, grote garage, ruime hoge zolders en veldschuur voor buitenstalling op riant

Keurig onderhouden en levensloopbestendig ingerichte halfvrijstaande woning met twee badkamers, twee keukens, 4 slaapkamers, grote garage, ruime hoge zolders en veldschuur voor buitenstalling op riant perceel van 2.070 m2.

Souterrain:

Vanuit de entreehal toegankelijke gewelfde kelder met beperkte hoogte van 1,72 m.

Begane grond:

Entree | hal met eerste meterkast (draaischijf meter met dag- en nachttariefmeter, 9 groepen en 3 aardlekschakelaars). Trapopgang naar verdieping en toegang tot de souterrain ruimte en woonkamer.

L-vormige doorzon woonkamer met schuifpui en doorgang naar de keuken.

Keuken in hoekopstelling voorzien van groot formaat 5 pits gaskooktoestel, afzuigkap met afvoerkanaal, vaatwasautomaat (2017), elektrische oven, koelkast en met granieten werkblad. Vanuit de keuken is er directe toegang tot het tuinterras, alsmede een doorgang naar de bijkeuken.

Bijkeuken met volledig betegelde toiletruimte met fonteintje, witgoedaansluitingen, ketelruimte met opstelling C.V. ketel (Nefit | eigendom | 2016)en ... tweede schakelkast met 6 groepen en 1 aardlekschakelaar en tweede keuken in wandopstelling met halogeen kookplaat, elektrische oven en afzuigkap met afvoerkanaal.

Tussenportaal met toegang naar de bijkeuken, badkamer, slaapkamer en naar het tuinterras middels dubbele openslaande deuren.

Volledig betegelde badkamer voorzien van wastafel en inloopdouche met mechanische ventilatie.

Slaapkamer met dubbele openslaande deuren naar overdekt terras.

De gehele begane grond is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming (excl. de hal), stucwerk wanden en stucwerk plafonds.

Royale garage met elektrische sectionaalpoort, wastafel, dubbele openslaande deuren naar het tuinterras en trapopgang naar de drie zolderruimten.

Fraai aangelegd betegeld tuinterras over de hele lengte van de woning. Overdekt terras aan de achterzijde van de woning, aansluitend aan de slaapkamer.

Open veldschuur met aparte af te sluiten bergingsruimte met bergzolderruimte en overdekte stalplaats.

Verder resteert op dit perceel aan de achterzijde van de veldschuur nog een riante tuinweide.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en badkamer. De aan de voorzijde gelegen slaapkamer is uitgerust met een aansluitende inloopkastruimte die gelegen is boven de garage. De overige verdiepingsvloer boven de garage is bereikbaar via de garage. De gehele bovenverdieping is voorzien van lamelparketvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafonds, exclusief de badkamer. Geheel betegelde badkamer met ligbad met ingebouwde radiator, vaste dubbele wastafel en met tweede toilet.

Tweede verdieping | zolder:

Deze tweetal zolderruimten zijn toegankelijk via de garage. De zolderruimten bieden door hun riante nokhoogte (boven de garage ca. 2,98 m en boven het woonhuis ca. 3,28 m) nog veel mogelijkheden.

Bijzonderheden:

Deze fraai gelegen landelijke woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (de schuifpui in 2001, de bovenverdieping in 2007 en de begane grond in 2014). Er zijn rolluiken aanwezig op alle slaapkamerramen, het badkamerraam boven en op de begane grond aan de achtergevel. Door de dubbele badkamer, dubbele keuken, slaapkamer op de begane grond en indeling van de woning is deze woning ook uitermate geschikt voor dubbele bewoning. De garage en veldschuur maken de woning eveneens interessant voor hobbyisten of ZZP’ers met behoefte aan werkruimte. Niet te vergeten biedt de tuinweide aan de achterzijde van het perceel die uitmondt op het aan de achterzijde lopende Bunderbos met prachtige wandelroutes en rustieke picknickplekjes. Een woning die veel in zijn mars heeft en absoluut instapklaar te noemen is.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info