Geulle Hussenbergstraat 20 Verkocht

Vrijstaand woonhuis met diverse aanbouwdelen, badkamer tevens op begane grond, ruime garage, drie slaapkamers, vaste trap naar tweede verdieping en met een fraaie tuin met prachtig uitzicht.

Vrijstaand woonhuis met diverse aanbouwdelen, badkamer tevens op de begane grond, ruime garage, drie slaapkamers op de verdieping, vaste trap naar tweede verdieping en met een fraaie tuin die omringd wordt door groen met prachtig uitzicht.

Souterrain:

Betegelde provisiekelder, gelegen onder de hal van de woning en met een fraaie hoogte ca. 1,95 m.

Begane grond:

Gedeelde oprit met toegang tot de zij ingang en dubbele garagedeuren.

Entree | hal met tegelvloer, toegang naar de woonkamer, keuken en met trappartij naar kelder en trapopgang naar de verdieping, geheel betegeld toilet met fonteintje en in de hal is de meterkast aanwezig (enkele draaischijf meter, automatische groepenkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars) De glasvezelaansluiting is reeds in de woning aanwezig aan de voorgevel.

Doorzon woonkamer met open haard, voorzien van parketvloer en met doorgang naar de keuken en aansluitend een voormalige veranda met vaste wastafel en met doorgang naar een gerealiseerde inloopdouche.

Keuken met vaste wastafel, ... 4-pitsgaskookfornuis met afzuigkap met afvoerkanaal. Vanuit de keuken is er toegang tot de tweede hal |entree waar een buitendeur toegang biedt vanaf/naar de oprit.

Ruime garage met dubbele openslaande deuren, werkbank opstelling, witgoed aansluitingen en met toegang tot de tuinkamer met trappartij en schuifpui voor toegang tot de tuin. Deze tuinkamer is tevens direct toegankelijk vanuit het woonhuis.

Fraaie groene open tuin met weids uitzicht over weilanden met een diepte van ca. 27 meter. Achterin de tuin is er nog een houten buitenberging aanwezig.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. Geheel betegelde badkamer met ligbad, vaste wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping | zolder:

Met vaste trap bereikbare tweede verdieping met een nokhoogte van ca. 2,29 m en daarmee nog optimaal geschikt voor nadere invulling en met tevens opstelling C.V. ketel (Nefit Ecomline | eigendom | 1997).

Bijzonderheden:

Dit vrijstaande woonhuis heeft door de diverse aanbouwdelen al veel mogelijkheden qua woonoppervlak. Grotendeels is de woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, plaatselijk zijn er nog maar enkele houten kozijnen met enkel glas aanwezig.

Enerzijds is de woning gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen, anderzijds is de omgeving overwegend groen en het woonhuis omringd door natuur, hetgeen al meteen opvalt vanuit de achtertuin.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info