Geulle Kuiperstraat 4 Verkocht

Mooie landelijk gelegen halfvrijstaand woonhuis op riant perceel met o.a. vier slaapkamers, vaste trap naar tweede verdieping, ruime garage en tuin met veel privacy.

Mooie landelijk gelegen halfvrijstaand woonhuis op riant perceel met o.a. vier slaapkamers, vaste trap naar tweede verdieping, ruime garage en tuin met veel privacy.

Begane grond:

Oprit met meer dan voldoende plaats voor meerdere auto’s, overdekte entree.

Entree | hal met tegelvloer, doorgang naar keuken, woonkamer en met trapopgang naar de verdieping, half betegeld toilet met fonteintje, meterkast (draaischijf meter met dag- en nachttariefmeter, 9 groepen en 2 aardlekschakelaars).

L-vormige woonkamer met open haard, voorzien van laminaatvloer en met doorgang naar de keuken.

Keuken met tegelvloer, in hoekopstelling ingericht en voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap met koolstoffilter, elektrische oven, combi-magnetron, en koelkast.

Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken waar witgoedaansluitingen aanwezig zijn en vanuit de bijkeuken is het overdekte tuinterras bereikbaar is, alsmede is er een inpandige doorgang naar de garage.

Ruime garage voorzien van elektrische sectionaalpoort met ... afstandsbediening, wastafel en verwarming, met loopdeur naar de tuin en met vlizo trap naar bovenverdieping.

Onderhoudsvriendelijke tuin met overdekt terras voorzien van verlichting, gazon en met aan de achterzijde gelegen volière met nachthok.

Eerste verdieping:

Riante overloop met separaat tweede toilet met fonteintje, muurkast, toegang tot de vier slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren.

Driekwart betegelde badkamer met ligbad, douche cabine en vaste wastafel.

Boven de garage is een middels vlizo trap bereikbare bergruimte aanwezig met een nokhoogte van ca. 2,12 m.

Tweede verdieping | zolder:

Met vaste trap bereikbare tweede verdieping (tevens betonnen vloer) met een nokhoogte van ca. 2,60 m en daarmee nog optimaal geschikt voor nadere invulling en met tevens opstelling C.V. ketel (Remeha Calenta | huur € 30,63 per maand via Volta incl. onderhoud | 2017).

Bijzonderheden:

Dit halfvrijstaande woonhuis is mooi landelijk gelegen, vrijwel geheel voorzien van rolluiken en kunststof kozijnen met dubbel HR++ glas en verder uitgerust met dak- en spouwmuurisolatie.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info