Geleen Eyckstraat 8 Verkocht

Eengezinswoning verkocht in Geleen

Rustig gelegen tussenwoning met kelder, doorzon woonkamer, ruime keuken, vier slaapkamers en geheel omsloten tuin met overdekt terras, berging, optimale privacy en separate achteringang.

Souterrain:

Provisiekelder met tegelvloer en aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger, bereikbaar via de hal (hoogte ca. 2,07 m).

Begane grond:

Entree, hal met vinylvloer en stucwerk plafond, geheel betegelde toiletruimte met verlaagd systeem plafond en inbouwspot, meterkast in de trapopgang (5 groepen, 2 aardlekschakelaars en dag- en nachttariefmeter).

Doorzon woonkamer met parketvloer, behang wanden, stucwerk plafond en deur naar het overdekt terras. Ruime keuken met vinyl vloer, behang wanden, stucwerk plafond en eenvoudige aanbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasautomaat.

Vanuit de keuken is er een open doorgang naar de woonkamer en een deur naar het overdekt terras en de tuin.

Mooie op het Zuid-Westen gelegen, geheel omsloten tuin met overdekt terras, stenen ... tuinberging en separate achteringang.

Eerste verdieping:

Overloop met laminaat vloer, behang wanden, behang plafond en vlizotrap naar de tweede verdieping | zolder en tevens toegang tot de vier slaapkamers en de badkamer.

De 4 slaapkamer zijn allen voorzien van laminaatvloeren, behang wanden en stucwerk plafonds.

Geheel betegelde badkamer met douche inclusief douchescherm, vaste wastafel en verlaagd systeem plafond met inbouwspot.

Tweede verdieping:

Ruime geheel geïsoleerde bergzolder met 2 dakramen en opstelling van de c.v. ketel (Agpo Ferroli | 1992 | eigendom). Mogelijkheid voor het realiseren van een extra slaapkamer of hobbyruimte.

Bijzonderheden:

Deze ideale starterswoning woning is voorzien van kunststof kozijnen (2 x slaapkamers aan de achterzijde) en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en houten kozijnen met enkele beglazing. Verder zijn er diverse rolluiken (6x) gemonteerd.
Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info