Geleen Wenckebachstraat 22 Verkocht

In de geliefde woonwijk “Oud-Geleen” gelegen leuke 2 onder 1 kapwoning met achterbouw, drie slaapkamers op de verdieping, garage en royale geheel omsloten tuin.

In de geliefde woonwijk “Oud-Geleen” gelegen leuke 2 onder 1 kapwoning met achterbouw, drie slaapkamers op de verdieping, garage en royale geheel omsloten tuin.

Souterrain:

Provisiekelder, bereikbaar via de hal.

Begane grond:

Hal met tegelvloer, wand panelen, houten schroten plafond en meterkast (3 groepenkast, geen aardlekschakelaar en dag- en nachttariefmeter), trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar het toilet, de keuken en de provisiekelder. Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en verlaagd stucwerk plafond met inbouwspots.

Doorzon woonkamer met laminaatvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en dubbele tuindeuren naar het overdekt terras en de tuin.

Gesloten keuken met novilon vloer, half betegelde wanden, houten schroten plafond en eenvoudig keukenblok in wandopstelling met losse apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met novilon vloer, half betegelde wanden, houten schroten plafond en aansluitpunten voor de wasapparatuur. Vanuit de bijkeuken is er toegang naar de ... berging en het overdekt terras. Berging met toegang naar de bijkeuken en het overdekt terras.

Eenvoudige garage met kantelpoort en separate toegangsdeur naar de tuin.

Royale geheel omsloten tuin met overdekt terras en toegang naar de garage, woonkamer, berging, bijkeuken en de oprit via een schuifdeur.

Eerste verdieping:

Overloop met laminaatvloer, paneel wanden, houtenschroten plafond, vlizotrap naar de tweede verdieping | zolder.
Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en verlaagd stucwerk plafond met inbouwspots.
Drie slaapkamers, allen met laminaatvloeren, kunststof schroten plafonds, waarvan 1 met toegang naar het balkon aan de voorzijde en 1 is voorzien van muurkasten.
Geheel betegelde badkamer met douche (inclusief douchescherm), vaste wastafel en verlaagd stucwerk plafond met inbouwspots.

Tweede verdieping:

Bergzolder met een nokhoogte van ca. 2,20 m en opstelling van de c.v. ketel (Radson | huurtoestel).

Bijzonderheden:

Deze woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Dit object verdient te worden aangepast aan de huidige wooneisen | woonwensen.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info