Geleen Meidoornstraat 3 Verkocht

Twee-onder-een-kap-woning aan de rand van Lindenheuvel met drie slaapkamers, badkamer op begane grond, ruime diepe tuin met garage en buitenberging en geheel kunststof kozijnen met dubbel HR++ glas en

Twee-onder-een-kap-woning aan de rand van Lindenheuvel met drie slaapkamers, badkamer op begane grond, ruime diepe tuin met garage en buitenberging en geheel kunststof kozijnen met dubbel HR++ glas en recente C.V. ketel.

Perceel / tuin:

Met in totaal 607 m2 perceel (met de tuin ook nog prettig gelegen richting het noordwesten) is dit een bovengemiddeld groot grondstuk. De ca. 39 meter diepe tuin, de uitstraling door de ruime voortuin (gazon) en riante oprit zijn dit dan ook wel sterke eigenschappen van deze woning.

Souterrain:

Provisiekelder bereikbaar vanuit de hal en met een prettige hoogte van ca. 1,95 m. De woning is voorzien van kruipruimte die middels een mangat toegankelijk is vanuit de kelder.

Begane grond:

Entree | hal met naast de voordeur aanwezige meterkast (4 groepen smeltzekeringen, 1 aardlekschakelaar en slimme meter) trapopgang naar het toilet met staand closet en vervolgens de trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens is vanuit de hal de doorgang naar de keuken en de badkamer toegankelijk met ... wastafel en douchebak.

Keuken met eenvoudige keukenkastopstelling met spoelbak en bovenkastjes, opstelplaats van de C.V. ketel (Vaillant | eigendomstoestel).

De keuken wordt door een wand gescheiden van de bijkeuken met middels loopdeur toegang tot het betegelde terras en vanuit de keuken is de doorgang naar de doorzonwoonkamer.

Rijkelijk groen beplante tuin, grotendeels voorzien van gazon met stenen buitenberging, verlengde garage met kantelpoort en toegang naar en vanaf de oprit.

Eerste verdieping:

Overloop met bergkast en toegang tot de in de dakschuinte gelegen slaapkamers, waarvan twee kamers voorzien zijn van bergkasten.

Bijzonderheden:

Deze twee-onder-een-kap-woning is uitgerust met kunststof kozijnen (2009) met HR++ glas en een recente C.V. ketel en dient daardoor verder enkel qua afwerking nog wat verder opgefrisd / gerenoveerd te worden. Verder zijn beide vloeren, zowel begane grond als de eerste verdieping betonvloeren.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info