Geleen Rembrandtlaan 30 Verkocht

In “Geleen-Zuid” op een mooie locatie gelegen leuke 2 onder 1 kapwoning met achterbouw, drie slaapkamers op de verdieping, dakterras, ruime (verlengde) garage en royale geheel omsloten tuin.

In “Geleen-Zuid” op een mooie locatie gelegen leuke 2 onder 1 kapwoning met achterbouw, drie slaapkamers op de verdieping, dakterras, ruime (verlengde) garage en royale geheel omsloten tuin.

Souterrain:

Provisiekelder, bereikbaar via de hal.

Begane grond:

Hal met tegelvloer, houten schroten plafond en meterkast (9 groepenkast, 1 aardlekschakelaar en dag- en nachttariefmeter), trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de keuken en de provisiekelder.

Doorzon woonkamer met houten planken vloer, deels steenstrips wanden, houten schroten plafond en toegangsdeur naar de keuken en het terras.

Gesloten keuken met tegelvoer, houten schroten plafond en eenvoudig keukenblok in wandopstelling met losse apparatuur. Vanuit de keuken is er een toegang tot het portaal met de geheel betegelde toiletruimte (inclusief fonteintje) met van hieruit tevens toegang tot het terras.

Ruime (verlengde) garage met kantelpoort en separate toegangsdeur naar de tuin.

Royale geheel omsloten tuin met terras en toegang naar de ... garage, de woonkamer, het portaal en de oprit.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, waarvan 1 met toegang naar het dakterras. Badkamer met ligbad,(inclusief douchescherm), tweede toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping:

Bergzolder met een nokhoogte van ca. 2,00 m en opstelling van de c.v. ketel (Nefit | eigendom).

Bijzonderheden:

Deze woning is voorzien van houten kozijnen, aan de achterzijde en op het portaal zijn rolluiken gemonteerd. Dit object verdient te worden aangepast aan de huidige wooneisen | woonwensen (opknapper).

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info