Geleen Bosweg 69 Verkocht

Volledig te renoveren tussenwoning met kelder, aanbouw, drie slaapkamers, badkamer, vaste trap naar tweede verdieping en tuin met buitenberging en achteringang.

Volledig te renoveren tussenwoning met kelder, aanbouw, drie slaapkamers, badkamer, vaste trap naar tweede verdieping en tuin met buitenberging en achteringang.

Souterrain:

Provisiekelder ca. 4,05 m x 1,95 m bereikbaar via de hal en met een hoogte van ca. 1,96 m.

Begane grond:

Hal met trap naar de verdieping met aanwezige slimme meter in de trapopgang met 4 groepen en 1 aardlekschakelaar. Toiletruimte met staand toilet met stortbak. Vanuit de hal is een tussenportaal bereikbaar met trapingang naar de kelder en doorgang naar de keuken en de woonkamer.

Doorzon eet-/woonkamer van ca. 6,81 m x 3,48 m | 3,00 m.

Keuken ca. 2,65 m x 1,74 m met eenvoudige keukenkastenopstelling en zonder apparatuur en met toegangsdeur naar aanbouw.

Aanbouw ca. 5,39 m x 1,83 m met toegang naar de tuin.

Tuin met betegeld terras met toegang tot de stenen buitenberging ca. 3,31 m x 2,29 m. Tevens is de tuin middels een pad aan de achterzijde bereikbaar.

Eerste Verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en badkamer en ... vaste trap naar de tweede verdieping.

Badkamer ca. 1,91 m x 1,75 m | 1,41 m met wastafel en douchebak.

Drie slaapkamers:
1 = ca. 3,32 m x 2,53 m aan de voorzijde gelegen met muurkast.
2 = ca. 3,49 m x 3,55 m aan de achterzijde gelegen met muurkast.
3 = ca. 2,67 m | 2,09 m x 1,77 m aan de achterzijde gelegen.

Tweede verdieping:

Via vaste trap bereikbare bergzolder met een nokhoogte van ca. 1,90 m.

Bijzonderheden:

Dit woonhuis is geheel voorzien van betonnen vloeren, maar qua afwerking geheel te renoveren, o.a. nog volledig voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en niet voorzien van centrale verwarming. Qua ligging is deze woning fraai aan de rand van Geleen (buurt Lindenheuvel) gelegen en kijkt weids uit op weilanden en er is op ca. 10 min. loopafstand een Jumbo supermarkt gelegen. Ook de bereikbaarheid naar uitvalswegen zoals de randweg N294 naar Chemelot en Sittard en de A2 snelweg is goed, op ca. 5 min. autorijden bereikbaar.

Projectnotaris:

Tomlow + Partners Notarissen, gevestigd aan de Akerstraat 77, 6417 BJ te Heerlen.

Anti-speculatiebeding:

In de koopovereenkomst wordt een anti-speculatiebeding opgenomen (woning voor eigen gebruik voor een minimale periode van 24 maanden).

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info