Geleen Jan Steenstraat 10 Verkocht

In rustige straat gelegen tussenwoning met o.a. doorzon woonkamer, drie slaapkamers, vlizo trap naar ruime bergzolder, buitenberging en achterom.

In rustige straat gelegen tussenwoning met o.a. doorzon woonkamer, drie slaapkamers, vlizo trap naar ruime bergzolder, buitenberging en achterom.

Souterrain:

Nette provisiekelder met hoogte van ca. 1,97 m.

Begane grond:

Hal met tegelvloer, toilet met fonteintje, meterkast (11 groepen en 3 aardlekschakelaars schakelkast, draaischijfmeter), trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de keuken en woonkamer.

Doorzon woonkamer met in schouw ingebouwde elektrische kachel.

Vanuit de woonkamer eveneens toegankelijke keuken, voorzien van vaatwasser, elektrische oven, koelkast, 5-pits gaskookplaat met wokbrander en afzuigkap met afvoerkanaal.

Grotendeels betegelde en deels met grindperkjes ingerichte tuin met buitenberging en achterom.

Eerste verdieping:

Overloop met vlizo trap naar de tweede verdieping, 3 slaapkamers waarvan twee voorzien van muurkasten, moderne badkamer met wastafel en ligbad met douchescherm. Vanuit de overloop is er ook toegang tot de wasruimte met witgoedaansluitingen.

Tweede ... verdieping:

Ruime zolder verdieping met een nokhoogte van ca. 2,39 m en opstelplaats van de C.V. ketel (Remeha Avanta| 2009 | eigendom).

Bijzonderheden:

Deze instapklare in 2009 volledig gerenoveerde woning is vrijwel geheel afgewerkt met stucwerk wanden en stucwerk plafonds. De woning is grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Verder is de woning uitgerust met dakisolatie.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info