Geleen Van Akenstraat 16 Verkocht

Aan een fraaie laan in Geleen Zuid gelegen halfvrijstaand en volledig onderkelderd woonhuis met garage

Aan een fraaie laan in Geleen Zuid gelegen halfvrijstaand en volledig onderkelderd woonhuis met garage, drie slaapkamers en nog een riante tweede verdieping.

Souterrain:

Het souterrain bestaat uit een drietal ruimten met allen een hoogte van ca. 2,17 m, met tegelvloer in de hal en in de ruimte met de opstelling van de C.V. ketel (Bosch | eigendom | 2006) en met een laminaatvloer in de grootste ruimte.

Begane grond:

Overdekte entree | hal met tegelvloer, meterkast (schakel groepenkast met 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en slimme meter) en geheel betegelde toiletruimte met fonteintje, trapopgang op naar verdieping en toegang tot de woonkamer en keuken.

Ruime L-vormige woonkamer met laminaatvloer en zowel toegang tot de keuken als een loopdeur naar de tuin.

Gesloten keuken in hoekopstelling voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap met afvoerkanaal, koelkast, elektrische oven, vaatwasser en composiet werkblad en met toegang naar het souterrain en eveneens een loopdeur naar de tuin.

Tuin met terrasoverkapping ... over de volledige breedte van het perceel, alsmede naast de woning doorlopend tot de aparte ingang vanaf de oprit. Hierdoor ontstaat er daar een overdekte bergingsruimte en verder een optimaal overdekt en betegeld terras. Verder is de tuin grotendeels betegeld is er een kunstgras gazon aanwezig.

De ruime garage is aan de achterzijde van het perceel gelegen en eveneens vanaf die achterzijde (met auto) toegankelijk via de Luxemburgstraat middels een kantelpoort en vanaf de tuinzijde middels een loopdeur. Aan de voorzijde van de woning is tevens een parkeerhaven aanwezig.

Eerste verdieping:

Overloop met tegelvloer en met toegang tot de drie slaapkamers met laminaatvloeren, badkamer met tegelvloer, dubbele wastafel, ligbad, tweede toilet en douchecabine en vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:

Overloop die toegang biedt tot de twee overige kamers, beiden profiteren van de aan de voorzijde van de woning gerealiseerde dakkapel en er zijn schuifkasten aanwezig over de volledige breedte in de dakschuinte aan de achterzijde van de woning voor praktische opbergruimten. Deze tweede verdieping biedt door de nokhoogte van ca. 2,87 m veel extra mogelijkheden.

Bijzonderheden:

Deze woning is deels voorzien van kunststof en deels van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en uitgerust met een volledig geïsoleerd dak. Oorspronkelijk betrof dit een woning met een plat dak, maar door het later gerealiseerde zadeldak, alsmede de volledige onderkeldering, biedt deze woning bovengemiddeld veel ruimte. Eveneens ideaal geschikt voor werken aan huis, zoekvraag naar hobbyruimte(n) in huis of bewoning met een groot gezin en gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen, winkels en scholen.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info