Geleen Gladiolensingel 15 Verkocht

Eengezinswoning verkocht in Geleen

Volledig te renoveren half vrijstaande woning met drie slaapkamers, royale tuin met buitenberg en ingang achterom.

Souterrain:

Provisiekelder ca. 3,60 m x 2,69 m (1,93 m hoog), bereikbaar via de hal.

Begane grond:

Hal met terrazzo vloer, trap naar de verdieping en naar het souterrain. Meterkast met 3 groepen en 1 aardlekschakelaar. Toiletruimte.. Geheel betegelde doucheruimte met vaste wastafel. Keuken ca. 3,62 m x 1,81 m met eenvoudig keukenblok en toegang naar de woonkamer, hal en bijkeuken. Bijkeuken ca. 3,62 m x 1,58 met opstelling van de c.v. ketel en toegang naar de keuken en tuin. Doorzon woonkamer van ca. 6,92 m x 3,62 m met houten plankenvloer. Ruime geheel omsloten achtertuin met terras, gazon en tuinberging.

Eerste Verdieping:

Overloop met bergkast en toegang naar de drie slaapkamers: 1 = ca. 4,46 m x 3,61 met dakkapel en muurkast, aan de achterzijde gelegen, 2 = ca. 3,61 m x 3,31 m met dakkapel, aan de achterzijde gelegen en 3 = ca. 2,94 m x 2,67 m met dakkapel en muurkast, aan de voorzijde ... gelegen.

Tweede verdieping:

Bergzolder die via een mangat in slaapkamer 1 bereikbaar kan worden gemaakt.

Bijzonderheden:

Deze woning verdient om geheel te worden gerenoveerd en gemoderniseerd. Er zijn geen isolatievoorzieningen aanwezig. De woning is voorzien van houten en stalen kozijnen met enkele beglazing. In de koopovereenkomst wordt een anti-speculatiebeding opgenomen (woning voor eigen gebruik), verder is bij het transport een projectnotaris aangewezen: Notariskantoor Zeestraten + Hagemann Notarissen B.V., gevestigd aan de Akerstraat 77, 6417 BJ te Heerlen.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 1 week ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info