Elsloo Jurgensstraat 105 Prijs: € 175.000 k.k.

Nabij het centrum goed onderhouden tussengelegen woning met aanbouw, drie slaapkamers, badkamer en geheel omsloten tuin met tuinberging met achteringang.

Nabij het centrum van Elsloo, goed onderhouden tussengelegen woning met aanbouw (keuken en bijkeuken) met drie slaapkamers, nette badkamer en geheel omsloten tuin met tuinberging, optimale privacy en separate achteringang. “De ideale starterswoning”.

Souterrain:

Provisiekelder met tegelvloer (1,88 m hoog), bereikbaar via de hal.

Begane grond:

Entree | hal met tegelvloer en sierpleisterwerk wanden, stucwerk plafond, toiletruimte en meterkast (6 groepenkast, fornuisgroep en 2 aardlekschakelaars) in de trapopgang.

L-vormige woonkamer met tegelvloer, in schoonmetselwerk uitgevoerde stucwerkwanden, verlaagd stucwerkplafond met inbouwspots en open verbinding met de keuken.

Keuken met tegelvloer, structuurverf wanden, verlaagd stucwerk plafond met inbouwspots, lichtkoepel en aanbouwkeuken (2008) in hoekopstelling met inductie kookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, vrieskast (3 laden) en vaatwasautomaat. Bijkeuken met tegelvloer, structuurverfwanden. stucwerk plafond, opstelling van de c.v. combiketel (Remeha | 2009 | ... huurtoestel) en aansluitpunten voor de wasautomaat en wasdroger. Vanuit de bijkeuken is de keuken en de tuin bereikbaar.

Mooie geheel omsloten beklinkerde tuin met tuinberging. Tuinberging (1993 | in spouwmuur uitgevoerd) met tegelvloer en toegang naar de tuin en het voetpad aan de achterzijde.

Eerste verdieping:

Overloop met vloerbedekking, sierpleisterwerk wanden, stucwerk plafond, vlizotrap naar de tweede verdieping | zolder en toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.

De 3 slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren, structuurverf wanden en stucwerk plafonds.

Geheel betegelde badkamer met ligbad en vaste wastafel met wandmeubel.

Tweede verdieping:

Geheel begaanbare bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap vanaf de overloop.

Bijzonderheden:

Deze mooie centraal gelegen woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verder zijn er diverse rolluiken gemonteerd. Het dak van de aanbouw is in 2014 voorzien van dakisolatie en nieuwe dakbedekking.
Dit object heeft energielabel D en is een “ideale” instapklare starterswoning.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de schriftelijke koopovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.
Meer info Minder info